Онлайн гра Dragon Lord

Dragon Lord огляд гри жанру фентезі в аніме стилі

Dragon Lord (Лорд Дракон) є стратегічною mmorpg, де сюжет закручений навколо драконів і їм віддається головне місце в цій сазі. Ви ж будете в ролі героя і авантюриста, якому належить зруйнувати плани повелителя темних драконів і врятувати цей світ разом з Дейнеріс. Гра досить нова, всього лише була запущена в березні 2017, завдяки локалізатори EspritGames, вона доступна російською мовою. Вам буде потрібен лише слабкий ПК, інтернет і браузер, проект працює на флеш технології, перший вхід спрощений, вам потрібен лише email і 10 секунд часу. Незважаючи на використовувану технологію, графіка і спецефекти на дуже гідному рівні.

7Road розробляла Лорда Драконів, і якщо ви знайомі з іншими її проектами, то помітите, що вони не сильно відрізняються один від одного. Але в цей раз розробники обіцяють цікаву історію, якщо ви фанат серіалу гри престолів, то побачите явну схожість і запозичення ідей. Втім, таких клонів предостатньо в інтернеті, але є своя фішка, і це приручення дракона, який буде вам вірним другом і завжди допоможе в бою.

Для того щоб приєднається до сотням інших геймерів вам буде потрібно реєстрація для створення облікового запису, також є клієнтська версія гри, яку можна завантажити з офіційного сайту. Для гравців з СНД створено спеціальний російський сервер і версія, також функціонує активна спільнота. Грати зможете безкоштовно без обов'язкової оплати, але існує преміум магазин з безліччю товарів спрощують гру.

ЖанрММОРПГ, Фентезі, Аніме, Стратегія
Розробник7Road
ВидавникEspritGames
ОсобливістьАвтоматичні бої
Дата виходу24.03.2017
Офіційний сайтdragon-lord.ru

Події в Dragon Lord за класикою жанру розвиваються в фентезійному світі, де потрібно як завжди знищити головного лиходія, а до того ж ви ще станете королем. Тут б'ється між собою стандартний набір рас, орки, ельфи, гноми, люди і ще дракони. Вас буде постійно переслідувати екшен, а елементи стратегії будуть приносити різноманітність. На єдиному материку Граян воюють між собою всі вище перераховані раси, кожна хоче бути головною і всіма керувати. У цей самий невідповідний час з'являється владика Наоріс, який підпорядкував собі темних драконів і безжально знищує мирні народи.

Вам як гравцеві і головною персони цього фентезі, доведеться протистояти поганому хлопцю і рятувати знедолених. Для цього необхідно зібрати величну армію, приручити драконів і обзавестися союзниками в особі альянсів. Але, поки ви все це зробите, то вже будете змагатися з грізною імперією. До того ж однією прокачуванням персонажа справа не обходиться, потрібно коштувати фортецю і розвивати своє королівство.

Як і у всіх браузерних іграх, управляти ви будете мишею, заклинання і прийоми можна розмістити на гарячих клавішах клавіатури. У більшості випадків бої автоматичні, і призначення прийомів на кнопки клави, здається безглуздим. Відносно інтерфейсу, то тут все до болю стандартно і звично, таке відчуття, що використовували "Ctr + C" і "Ctr + V". Кнопок безліч, і якщо ви шанувальник такого стилю, то без проблем усмирити будь-якого дракона.

На самому початку після реєстрації вам потрібно буде визначитися з героєм, стандартно вибираєте стать, а потім для вас є вісім стартових персонажів, які відрізняються не тільки зовнішнім виглядом, але і базовими характеристиками. У міру розвитку героя в грі Dragon Lord для вас будуть доступні великі можливості, прокачування виконується сувоями практики. Залежно від рівня будуть активуватися різні можливості, такі як кування зброї, загартовування обладунків, а після 30-го рівня можна застосовувати крила. Унікальність кожного з героїв в глобальному сенсі буде позначатися тільки на формуванні загонів і не більше. Ось ця чарівна вісімка:

• Відьма Карміна;
  • Ангел Аврора;
  • Охотниця Наїма;
  • Найсправедливіший Ангел Метатрон;
  • Крижаний воїн Уллер;
  • Маг Невермор у якого на короткому повідку ручні демони;
  • Бігфут з одним ведмедем;
  • І неперевершений Фьорі.

Dragon Lord системні вимоги та характеристики

Дракони

Як не дивно, але вогнедишні істоти в Dragon Lord представлені досить різноманітно. Крім стандартних мобів, можна вступити в заруби з трьома видами драконів: вогняними, крижаними, і світловими. Кожен з них має властивими тільки своїм виглядом властивостями. Знайшовши яйце, цілком можливо виростити собі компаньйона, який буде на вашому боці, і при цьому гризти глотки своїм родичам.

Загони

Квести досить багаті цікавими фичами для командних боїв, і в них уже, ви дізнаєтеся про переваги і недоліки обраного персонажа перед самим початком подорожі. Тіма складається з п'яти воїнів, але не обов'язково знаходити однодумців, цілком реально сформувати команду найманців з таверни, в якій всі накази будуть виходити безпосередньо від вас. До того ж їх можна прокачати також повноцінно, як і вашого героя. Самі ж сутички на арені не динамічні, все б'ють один одного по черзі. А ось PvP вас точно порадує, на арену можна вийти з п'ятнадцятьма вірними соратниками, в незалежності від результату, ви отримаєте досвід і артефакти.

Додаткові забави

Розробники подумали, що гравцям буде мало епічних битв і незліченних орд драконів, і вони запхали гру в гру. Ви можете відчути себе "гемблером" за рулеткою, взяти участь у вікторинах, випробувати міні розваги на один раз і навіть порубати в монополію. При цьому, ви берете участь в розіграшах і глобальних івентах.

Гарна графіка
Широкий вибір героїв
Вікторини та розіграші
Школи магії
Створення унікальної екіпіровки в кузні
Стандартне прокачування
Мало PvP

В цілому Dragon Lord не володіє нічим унікальним або видатним, просто браузерна гра про драконів, де поєднується стратегія і РПГ, на просторах інтернету подібних проектів кілька десятків. Донат анітрохи не заважає користувачам, які вирішили не вкладатися грошима, можна наваляти навіть самому затареному, але з ним все ж буде легше. Битви взагалі не напружують, що-небудь важливе майже нереально пропустити, в загальному, фанатам браузерок рекомендуємо.