Онлайн гра Mad King

Mad King огляд гри з гарною графікою

Mad King це популярна діабло-подібна mmorpg, де домінують китайські мотиви, легенди і епос Азії. Сама гра, хоча і є класичною браузеркою, але соковите 3D візуально змушує сприймати її серйозно. Саме завдяки персонажам з піднебесної і епічної конфронтації двох сторін гра обзаводиться родзинкою. Так, гра є красивою і ефектною, але при цьому даний проект повністю стандартний і від типового представника жанру особливо не відрізняється. По факту це інтерактивний мультфільм, де гравець проклацює діалоги і одягає персонажа і розподіляє очки навичок.

Розробники Mad King обіцяли порадувати фанатів браузерних фентезі просунутою системою квестів, щоб сконцентрувати геймерів на захоплюючої історії. І у них це в повній мірі вийшло, судячи з відгуків в інтернеті. Російську версію і сервер надає CreaGames, щоб почати грати необхідно лише пройти звичайну реєстрацію і створити обліковий запис, доступна безкоштовно по free-to-play, але від рівня до рівня будуть частішати появи інформерів з вигідними акціями та бонусами.

ЖанрФентезі, RPG
РозробникQuake Game
ВидавникCreaGames
Офіційний сайтmadking.creagames.com

Сюжет Mad King воістину божевільний, на чолі історії цього світу варто Король Мавп, але був лютим, що не стриманим, гнівним. І сталося так, що вороги корони, скориставшись невдоволенням народу, заточили його в темницю. При всьому, що сталося, той король був мудрим і досвідченим воїном, тому багато хто хотів би повернути його до правління. Так як новий правитель набагато гірше, а його тиранія перевершила всі найгірші очікування. В цей же час сили зла скористалися слабким місцем і вторглися в королівство, і світом почав правити хаос, всюди орудують демони і послідовники темного культу. Ви як гравець є героєм, який повинен знайти місце ув'язнення істинного короля і звільнити його з в'язниці. Битви будуть відбуватися як на землі, так і на небі і навіть в пеклі.

Так як візуально інтерфейс нафарширований всілякими навігаційними іконками і панелями з скілами і вкладками важливих меню, то може здатися, що гра складна в освоєнні для новачків і рядових геймерів. Але це помилкова думка і оману, так як все крайнього ступеня просто, тим більше проходить обов'язкове навчання для всіх новачків. Активні скіли на панелі умінь активуються клавішами клавіатури 1-6, а другорядні функції за допомогою клавіш Z, H, K і інших в залежності від того які ви призначите. Але за фактом користуватися будете тільки мишкою, а клавіатура буде майже припадати пилом, так як можна включити AFK бота, а на певному рівні він автоматично включиться. З прочитаного вище можете висунути припущення, що Mad King просто на просто є інтерактивний серіал.

Початок вашої подорожі в Mad King почнеться з трьох нічого не значущих виборів і ні на що по факту не впливають, перший це сервер, другий приналежність до фракції, а третій це вибір персонажа. Це якась ілюзія базових налаштувань, щоб гравець відчував значущість і думав, що він на щось впливає. Далі вас трохи поводять за ручку і розкажуть про премудрості цього світу і покажуть, як користуватися кнопочками і вкладками. Паралельно ви будете виконувати дуже прості квести і дізнаватися про історію цього всесвіту і про конфлікт, в якому берете участь. Головна мета занурити геймера з головою в цей світ і щоб він реально відчув себе месією і рятівником, хоча вже було +10050 подібних проектів, але така концепція досі успішно працює.

Весь ігровий процес нічим не відрізняється від більшості браузерних mmorpg, просто виконуєте квести і отримуєте золото, досвід і цінні речі якщо пощастить. На певних рівнях отримуєте доступ до кузні і купуйте транспортом, коли окріпнете, то почнете битися з реальними гравцями на PvP. І на цьому етапі з'являється безліч фішок підштовхують до суперництва, і підтримують дух боротьби, але через автобої все проходить дуже швидко і динамічно, але це компенсується дуже насиченою картинкою з барвистою анімацією.

Весь світ Божевільного Короля поділений на 18 величезних локацій, які значно відрізняються один від одного, де вороги стають все сильніше і смертоносні. І через це доводиться постійно апгрейдити за допомогою кристалів і заточок свій шмаття, так як тільки він значно збільшує бойової рейтинг. Але і необхідно приділяти належну увагу вмінням, так як від ступеня їх розвитку буде залежати додатковий втрат і візуальні ефекти для видовищності. Найцікавіше це спостерігати битву в космосі на тлі мерехтливих зірок і галактик.

Але крім стандартних пригод по квестам типовим для будь-якої mmorpg в браузері, ще є ряд івентів, в яких бажано брати участь. Так як кращі гравці добре нагороджуються. Серед великого списку захоплюючих пригод, ви знайдете такі івенти, такі як:

• Дикі коні, де потрібно приручити норовливих скакунів;
  • Візок фракції, в ній необхідно захистити свою і знищити ворожу;
  • Облога це дуже масштабний і тривалий івент, де потрібно захоплювати ворожі прапори і за секунду володіння ворожими, кожен з команди буде отримувати до 800 срібників;
  • Бос фракції, тут необхідно витримати випробування і перемогти 13 ворожих босів;
  • Боротьба за друк, на карті знаходиться друк, яку необхідно утримувати і відбивати від всіх інших, переможцем стає той, хто довше за всіх сумарно буде її утримувати до кінця раунду.

Зауважте, що вся примітність полягає в трьох сторонах, які ворожі один до одного, і ви є частиною однієї з них. Всі ці масові івенти націлені на те щоб влаштувати велику заворушку.

Mad King системні вимоги та характеристики

Фракції

Номінально як би є тільки дві сторони протистояння добро і зло, ну по класиці чисто. Але фактично їх три, причому для кожної з них є свої особливі квести і івенти сприяють створенню гравцями об'єднань за фракційним ознакою.

• Імперія;
  • Альянс;
  • Ліга.

Класи персонажів

Класи персонажів в Mad King є номінальними і немає жодної унікалізації. Всього їх три і вони трохи відхилені від класики жанру. Пол вибрати не можна, також немає скінів, крім стандартних, але за задумом розробників вони відіграють свою роль на більш бою. Так як, починаючи від характеристик і закінчуючи набором cкілів, сприяють цьому. З назв ви можете зрозуміти, що є два жіночих і один чоловічий персонаж. Радимо вибрати скін який більше приємний оку, так як геймплей абсолютно однаковий і скіл особливо не покажеш. Тільки вміння збирати правильно необхідний сет речей для максимізації бойового рейтингу допоможе впливати на результат битв.

• Каратель - воїн, який одягнений в міцні обладунки, озброєний потужним мечем, у нього великий запас здоров'я і він виступає в ролі класичного танка.
  • Страж - потужний маг використовує силу стихій, озброєний палицею.
  • Сирена - войовниця з гострими, як бритва кинджалами завдає точні і нищівні удари, але не може похвалитися живучістю.

PvP і PvE контент

Проти навколишнього світу ви будете боротися більшу частину часу строго по квестам. Саме PvE контенту тут ну просто завались, і переважну частину досвіду і золота і навіть найцінніші шмотки ви будете отримувати за виконані завдання. Гринд на мобах замінюється на незліченні квести, де з часом основною метою стане пригоди в підземелля з розчищенням дороги від рядових мобів для сутички з босом.

До моменту виступу на аренах відстоюють свою гільдію ви прокачає свого героя крутіше ніж машину Іксзібіта. У вашому розпорядженні одиночне проходження або групове. А також будуть моменти, де необхідно битися з ворожою групою за право навалять босові і отримати цінний лут з нього.

Зрозуміло, є арени PvP, де можна пободатися з реальними гравцями за бойові очки, що впливають за місце в таблиці. Але так як домінує автобус, то особливої різниці не помітите. Самі битви проходять на підготовлених локаціях, таких як Вежа нечисті і Лабіринт Зірок, всі вони мають різні рівні допуску порівнянні за принципом формування ліг. Щоб була здорова спортивна боротьба, а не банальна м'ясорубка, де сильний завжди перемагає слабкого. Різниця в цих двох режимах полягає в хвастощах по засобу всяких медальок і апчівок.

Кузня і грошове дерево

З назви заголовка, ви могли зрозуміти, що це дві важливі складові в грі, в кузні ви будете проводити не малу частину часу, так як необхідно постійно закачувати бойової рейтинг, а його більша частина досягається завдяки шмаття. А так як дуже круті предмети купувати за реали немає особливого бажання, то доведеться постукати молотом по ковадлу. В цьому немає нічого особливого, але часу на пошук складових і сам технологічний процес ви будете витрачати майже порівнянно з проходженням квестів.

Головна особливість і цікава фішка Mad King, яку ви напевно не зустрічали в інших браузерних mmorpg це грошове дерево. При досягненні 8-го рівня, майже відразу вам буде відкритий доступ до однойменної локації. Де кожну секунду ви будете отримувати певну кількість срібла залежного від вашого рівня, від рівня дерева і вашого рангу. На максимальних рівнях можна отримувати за 1 секунду 540 срібників.

Скакуни

Вони ж маунти, при досягненні 28-ого рівня ви отримаєте свій перший транспортний засіб, вони майже як вихованці і дають вам додаткові бонуси до основних характеристик і до того ж прискорюють переміщення по локаціях. Спочатку у вашому розпорядженні мі-мі-мішний і нічим не примітний маунт, але з процесом його прокачування він змінює постійно вигляд. Всього є 16 рангів, з кожним з яких він буде ставати все серйозніше за характеристиками і епічності по вигляду. Крім цього є унікальні, які стають доступними після виконання складних квестів або покупки VIP акаунтів.

Різностороннє прокачування
УЗахоплюючі щоденні івенти
Барвиста графіка
Добре продуманий всесвіт
На останніх рівнях бажаний донат
Не сильно розвинений PvP

Якщо вам подобаються інтерактивні мультики і не напружений гемплей без насиченого використання ігрового скіла, тоді Mad King буде саме тією грою, яка займе у вас безліч вечорів протягом декількох місяців. Вид згори і більш менш повноцінне 3D, на відміну від переважної 2D з видом збоку, як у старих консольних 16-ти бітових ігор, викличе асоціації з клієнтськими фентезійними проектами. Тому навіть власники слабких комп'ютерів зможуть дозволити собі подорож по захоплюючій і барвистій всесвіту. В цілому цей проект досить хороший, навіть не дивлячись на автобої, автопілот і заклики до Донату. Соковита яскрава картинка і епічний сюжет перекриває будь-які недоліки. Після досягнення 200-го рівня вам здасться, що рівнів тут більше ніж +100500, але це не так і прокачування одного разу припиниться і ви будете тусуватися постійно на аренах.