Онлайн гра Storm Online з динамічними Action битвами

Storm Online огляд браузерної гри і опис з подробицями

Storm Online це захоплююча і барвиста mmorpg з захоплюючими і яскравими боями, яка напевно ніколи не втратить своєї популярності, особливо серед азіатських гравців. А в Китаї, як і очікувалося, вона справила величезний фурор в перші місяці релізу. Саме графіка і шалено епічний сюжет до нестями, що дозволяє геймеру стати повноцінним героєм рятує світ від зла у всесвіті, дозволяє залучати цільову аудиторію і тримати її в онлайні довгий час.

Як і більшість браузерок, Шторм не виділяється сильно в плані бойової системи, але тут хоча б є вибір, і напівавтоматичний бій можна включати і вимикати на свій розсуд. Але більшості важливо щоб все миготіло і Іскра, головне емоції, їм не важливо, що бот буде за них махати мечем або активувати магічні вміння.

Російську версію і сервер представляє компанія Forgame, що видає проект в СНД з початку 2017 року, хоча гру можна знайти і на безлічі інших порталів. Щоб почати грати необхідно зареєструватися, створивши аккаут, спростити це і прискорити вхід до декількох секунд дозволять соціальні мережі, такі як вконтакте, однокласники і мейл ру. Природно поширюється по free-to-play і доступна безкоштовно, але гравця всіляко за допомогою привабливих акцій залучати задонатити.

ЖанрФентезі, MMORPG
РозробникForgame
Дата виходу2017
Офіційний сайтstorm-online.ru

Як і очікувалося, епічність масштабів вражає уяву школярів і геймерів, яким подобається фентезі. На боці добра виступають відважні герої, серед яких знайшлося місце і вам. А протистоять вони злу в особі посібників темного владики, що велить лічами і всякою нежиттю. Серед якої крижані дракони, скелети воїни і інші тварини, морди казковий світ. Але за фактом зрозумілої історії немає, просто черговий сюжет, де хороші хлопці намагаються надерти зад поганців.

Розміщення елементів інтерфейсу більше схожий на класичну браузеркі, ніж на те, що ви звикли бачити в типових клієнтських mmorpg. Основне від чого вас буде штормити в першу чергу це головне меню в кілька рядів кнопок-вкладок затуляє верхню частину ігрової зони. А так все як всюди нічим не примітне і не виділяється. Управління майже однокнопкове, задіяна лише миша в повній мірі, але якщо відключіть автобота, то можете винести скіли на панель і заюзувати їх за допомогою клавіш 1-9, а ульт включається за допомогою клавіші "X".

Першим кроком в Шторм Онлайн буде вибір персонажа, створювати нічого не треба, все продумано до нас. Від нас же залежить визначитися з найбільш привабливою карткою персонажа. Всього їх шість, всі вони класні і за фактом однакові з тією лише різницею, що візуальні ефекти від вживаних скілів різні. А далі виконуєте квести, головне завдання яких відшукати крижаних драконів знищують цей світ. Всі завдання, подорожі і дії будуть націлені на це в першу чергу. Також буде чимало побічних квестів і заходів зав'язаних на взаєминах всередині гільдії.

У міру взяття рівнів ви обзаведетеся чарівною ельфійка в якості бойової супутниці підсилює ваші характеристики і вірним скакуном для прискорення переміщення по карті. На одному з етапів вам відкриється доступ до кузні, де ви зможете багаторазово посилити і проапгрейдити речі. Далі ви отримаєте можливість використовувати такий елемент прокачування, як гороскоп. Якщо ж вам все набридне, то можете покрутити рулетку в безпрограшній акції з можливістю виграти цінні призи, які добути самостійно буде нелегко. Більш докладно про ігровому світі читайте далі в огляді.

Storm Online системні вимоги та характеристики

Класи персонажів

Шторм Онлайн не винаходить велосипед і пропонує всім зрозумілу і звичну класичну трійцю, але унікалізації немає. Вибір є межу статями, а також є можливість дати ім'я, якщо лінь це робити, то клацніть на кубик і отримаєте рандомний нікнейм. Тут можна навіть пальцем в небо тицьнути і зробити вибір, нічого не зміниться, так як за силою вони однакові, а скіли застосовувати не доведеться. Картки героїв добре промальовані, можна відштовхнутися від того що подобається. Ми хилимо до того, що це не той випадок, коли варто заморачуватися.

• Воїн - це фізична атака в ближньому бою, міцні обладунки, великий запас здоров'я, одним словом ну класичний танк;
  • Колдун - магічна атака з відстані, завдає масований шкоди по декількох цілях одночасно, одягнений в тканинну мантію;
  • Стрілець - фізична атака на відстані, завдає потужного критичний шкоди за одиничними цілям, але в ближньому бою слабкий, як і чаклун.

Спутники

Занудьгувати не вийде, ваша свита за стандартом буде з двох супутників. Перший це ельф прекрасної статі з дуже апетитними формами, який буде ходити за вами по п'ятах і всіляко допомагати в битвах, має власний набір навичок, на певному рівні розвитку можна екіпірувати. З прокачуванням не особливо буде відрізнятися від основного персонажа, різниця буде полягати в тому, що на карті буде діяти і приймати рішення самостійно. Другий це скакун, який має свої характеристики і може бути, крім транспорту, додаткової військовою потужністю і має слотами під предмети, в битві не бере, але так само як і ельф дає бонуси. Всіляких скінів вихованця досить багато щоб ускладнити вибір, з рівнем і виконанням спеціальних квестів у вас буде велика колекція.

Параметри військово-промислового комплексу

Ця вкладка нічим не примітна, але вона виглядає дуже просунуте з купок менюшек і слотів під екіпіровку, тут можна зробити особистий підпис, яка буде видно всім гравцям, які взаємодіють з вами. У сукупності тут більше 15 характеристик, які на виході складають рейтинг бойової потужності, він же є основним і від нього залежить успіх в битвах.

Щодо екіпіровки, то під неї 13 осередків, і підбір необхідного спорядження у вас буквально відбиратиме всі життєві сили. Так як пошук необхідних сетів з їх подальшим апгрейдом саме основне заняття після проходження квестів. А все через те що кожен новий апгрейд все важче досягається, також є чимала ймовірність зламати річ. Приємним є, що кожна одягнена штучка змінює вигляд персонажа. Але все це мордування можна спростити, якщо закинути трохи реала і купити спеціальні заточки. Як ви могли зрозуміти, то параметри безпосередньо залежать від екіпіровки, а вона в свою чергу формує понад 60% бойової потужності.

Навички

Різноманітність навичок не велика, кожен з персонажів в шторм володіє вісьмома скілами, які виносяться на панель гарячих клавіш від 1 до 9. Там же можна розмістити ультимативну здатність. Всі вони завдають сильний шкоди, як за одиничними, так і по множинним цілям і виглядають дуже ефектно, ніж саме і привертають безліч геймерів. Так як під час бою все блимає і іскрить. Всі вони вимагають мало манни і часто відкат до 10 секунд, а є ті, які не вимагають відкату. Тому можете гасити як з кулемета ураганними вміннями або просто по черзі проклацювати, так як кожне з них зносить багато здоров'я ворогам. Всі навички можна розділити на три групи:

• Основні (звичайні, пересічні) - спрацьовують автоматично і мають дуже швидкою перезарядкою і не великою втратою;
  • Базові - це всякі ускорялки, блінки, виклик скакуна тощо;
  • Ураганні скіли з великою втратою і ульт - для задіяння необхідно накопичити достатню кількість енергії, але вони дуже ефективні і виглядають потужно, витончено і красиво.

Гільдії

Це та частина Шторми Онлайн, яку можна похвалити на рівні з графікою і анімаційними ефектами. Крім спілкування ви отримаєте значущі бонуси до основних характеристик персонажа, значно підсилює ваш бойовий рейтинг. У багатьох браузерних mmorpg існують для галочки і єдине що вони дають так це битви гільдій. Тут же є стійка кооперація, можна домовитися про спільний похід на монстрів. Щоб отримати пасивні бонуси, необхідно вкласти в банк гільдії золото або цінні речі, тим самим зробивши внесок у розвиток гільдії. Періодично всі учасники будуть збиратися в тронному залі, і брати участь в симуляції бенкету, де можна пити вино і медовуху. З прокачуванням гільдії буде доступно сім будівель:

• Склад - місце, де зберігається пожертвуване золото і речі учасниками гільдії;
  • Казарма - від рівня прокачки залежить кількість учасників гільдії;
  • Зал Гільдії - місце збору для спільних посиденьок і проведення бенкету;
  • Лавка - це місце де продаються самі рідкісні речі, яких більше ніде не зустріти;
  • Академія - від рівня її прокачування залежить кількість бонусів до пасивних характеристикам учасника;
  • Сад - тут ви будете висаджувати дерева і раз на добу збирати плоди, які обмінюються на золото;
  • Вівтар - тут закликають боса гільдії.

Битви і PvE з PvP режимами

Щодо бойової системи, то тут напів-автоматизм, скіли можна заюзувати самостійно або дати все в розпорядження автобота і спостерігати за тим, що відбувається, немов беручи участь в інтерактивному мультфільмі. На PvE проти оточення ви витратите силу-силенну часу, перемелюючи десятки тисяч крижаних мерців і демонів. Проходячи сюжетну лінію, ви познайомитеся з цим світом і дізнаєтеся всі подробиці, щоб зупинити вторгнення Лічей.

Пригоди повністю на автопілоті, клікаєте на NPC і ваш герой самостійно йде до точки призначення. Вбудована бот система впливає на все і тому гравець більшою мірою є глядачем, а не учасником, але гравець в повній мірі буде зайнятий в нескінченному пошуку крутих речей. У підсумку все зведеться до постійного проведення часу в підземеллях, так як тільки там знаходяться вагомі нагороди.

Битви проти реальних гравців практично нічим не відрізняються від битв проти навколишнього світу, так як тут той же автобус, і відмінностей з PvE немає. На PvP ви навряд чи зустрінете щось цікаве. Так як перемагає майже в 100% випадків, той, хто має більшу бойовою потужністю. У аренах нічого примітного, є дуелі 1 на 1, групові і гільдія проти гільдії, останні хіба що вражають своїм масштабом.

Барвисті бої
Автобот на вибір
Динамічні битви
Проста бойова система
Лінійний сюжет
Такий гемплей всі бачили тисячі разів

Шторм Онлайн це чергова барвиста іграшка, в яку можна пограти пару місяців після роботи або навчання, до рівня епічної вона не дотягує. Поряд з красивою картинкою її перевагою є низька вимогливість до системних параметрах. Вона з легкістю без зайвих проблем запуститься на слабких комп'ютерах і старих ноутбуках. Сам ігровий процес без зайвої напруги, гравцеві взагалі можна спати, так як автоматизація майже в усьому. Якщо потрібно погриндити на квестах, просто включите автобота і все що необхідно він зробить за вас.

В цілому це гідна вбивалка часу, рекомендуємо, так як вона є однією з кращих браузерок в своєму жанрі. Головне що багато кого здивує, так це дуже розвинена система гільдій, в яких реально кипить життя, причому бути в ній дуже вигідно, тому що вона додає значні бонуси до характеристик персонажа.