Браузерна рольова онлайн гра Кільце Дракона в стилі аніме з 3D графікою

Кільце Дракона огляд гри з докладним описом

Кільце Дракона (Ring of Dragon) це мало не єдина браузерна MMORPG зі справжньою і повноцінною 3D графікою, яка виділяється на тлі сотень інших проектів. Цей ігровий фентезі світ містить у собі частково аніме мотиви, а локації не лінійні і повністю доступні для гравців. Що дивно, так це PvP битви, тут вони масові і схожі як у “Lineage 2”. Управління звичне, як для жанру і не плоске, камеру можна розташувати зверху або від третьої особи, або як вам буде завгодно.

Тут не буде нудних покрокових або напівавтоматичних боїв, тільки справжній екшен, біжи, бийся і розноси все в мотлох, повна свобода дій. Гра досить свіжа, стала доступна російською мовою завдяки видавцеві 101XP в середині 2016 року, поширюється безкоштовно за моделлю free-to-play. Щоб оцінити таку незвичайну браузерку необхідно зареєструватися на порталі RBKGAMES, що надає російський сервер і співтовариство.

ЖанрMMORPG, Екшен, Фентезі, Аніме
Розробник101Xp
Видавник101Xp, RBK Games
ОсобливістьТривимірна RPG в браузері
Дата виходу28.07.2016
Офіційний сайтdragonring.rbkgames.com

Сюжетна лінія Кільця Драконів зовсім не блищить оригінальній історією, подібне ви гарантовано десь вже бачили. Головний об'єкт саги це легендарне кільце знищене під час давньої війни. Але, це не зупинило темні сили світу Андімор і зло знову пробудилося. Колись могутній альянс людей і ельфів через розбрат розпався і фентезійний світ став під загрозою знищення. Маг світлих сил створив кільце замість втраченого, уклавши туди силу дракона, яка герою з пророцтв допоможе здолати зло. Якісь суцільні кліше і перероблена версія всім відомої кіно трилогії, але вам то доведеться просто гойдатися і одягати свого персонажа. Тим більше гра практично не вимоглива і піде на дуже слабких ПК.

Щодо інтерфейсу, хоча Кільце Дракона браузерна гра, її функціонал і управління таке ж повноцінне, як у аналогічних клієнтських проектів. На цей раз клавіатура повноцінно задіяна і бере на себе майже все управління, на клавіші можна винести будь-яка дія. Незамінними будуть автобіг і телепорт, які економлять час і концентрують вас на прокачування і PvP баталіях. Є два режими бою автоматичний і ручний, автоматичний рекомендуємо проти мобів (AI), а другий проти реальних гравців. Відносно іконок і віконець, то вони не захаращують ігрову зону, все розташовано компактно з боків. Знизу чат, планка скілів, рівень здоров'я і манни. А зверху іконка героя, шкала рівня, зароблені ресурси, карта, іконки із завданнями і важливим функціоналом.

Все починається з навчання, воно правда нудне, але зате ви познайомитеся з миром Кільця Драконів, і ознайомитеся з основами екіпіровки, виконання задній, навчитеся битися і збивати клани для подальшого струсу сервера. Тут сенс всього дійства ідентичний будь MMORPG, гойдаєтеся на мобах, виконуєте квести, збираєте найкрутіший сет і купуйте найурутішу Пуху. Ну, а потім не вилазете з арен і берете участь в PvP до посиніння. Хочеться відзначити, що замість всім звичної манни, тут є кільця драконів зі всілякими властивостями, які можна апгрейдити і покращувати. Ну а по суті, нічого новаторського в жанр не було привнесено, звичайні класичні рішення, звичайно крім самого типу гри.

Так як гра Кільце Дракона браузерна, то вас будуть переслідувати властиві жанру підземелля. Ви зустрінете унікальних босів, ряд невластивих режимів браузеркам, такі як режим прапорів, каравани, Tower Defense і межсерверні битви. Кількість данжів вас приємно здивує, воно зовсім не убоге, як у більшості ігор даного типу. Візуальна кастомінізація дає широкі можливості, так як одяг і екіпірування впливає на героя і це дозволяє унікалізувати персонажа.

Кільце Дракона системні вимоги та характеристики

Класи героїв і прокачування

Після реєстрації вам відразу необхідно визначиться з класом, також можна вибрати стать героя, всього є три класи:

• Воїни - класичний солдат з великим рівнем здоров'я, з підвищеною витривалістю і з високими ближніми пошкодженнями.
  • Маги - це той клас, який корисний тільки з далеких дистанцій, він природно підтримує танків. Його головна цінність це масовий шкоди за площею, з мінусів низький рівень здоров'я. У ближньому бою важко протистояти силовим класами.
  • Лучники - ще слабше магів, але завдають нищівних втрат по одиничним цілям.

Прокачування в Кільці Дракона типова для браузерних MMORPG і крайнього ступеня лінійна, напевно перші 50 рівнів набиваються, мало не на одному диханні. Коли досягнете вищих рівнів, то отримаєте більше можливостей для поліпшення героя і крафта. Є особлива функція "Переродження", яка збільшує параметри і характеристики персонажа, також герой буде змінюватися візуально. Тільки для цього дійства необхідно накопичити достатню кількість досвіду.

Спорядження і кільця сили

Крім кача, необхідно збирати комплекти кращої одягу або займається крафтом амуніції, щоб гідно виступати на PvP. Міняти шмаття ви будете, мало не на кожному новому рівні, найцінніші можна зібрати самому або вибити у рейдових босів, а можна піти легким шляхом і затаритись в магазині. Спорядження можна перетворювати і заточувати, як і у всіх RPG. Ще є кільця сили, які збільшують потужність героя крутіше найкрутіших сетів. Коли досягнете другого рангу, зможете апгрейдити і за допомогою заточок покращувати ці горезвісні кільця, так як вони займають головну роль в сюжеті. Для швидкого пересування передбачені маунти, їх скіни можуть бути всілякими, такі як: вовки, коні, єдинороги, ведмеді, антилопи і фантастичні тварини. Крім бонусів до пересування вони підсилюють атаку.

Гільдії

Найгучніші події і змагання відбуваються між кланами і гільдіями. Крім арен, де можна доводити свою крутість і періодично вибивати якісь ляпаси, ви отримаєте додаткові дивіденди. Також крім вступу в клан, можна долучитися до гільдії і отримати ще більше вигоди. У кожної гільдії є особливий бос, з якого можна вибити неймовірно крутий шмаття. Але поодинці неможливо його здолати, і для цих цілей потрібно сколотити команду. Все це природно буде доступно на останніх рівнях.

PvE і PvP битви

В Кільці Дракона дуже розвинені івенти, пропозиції про який приходять постійно, хоча це і браузерка. Вам не обов'язково в тупу кришити мобів, берете виконання квесту і отримуєте більше вигоди. PvE не дадуть нудьгувати, поки не зможете битися проти інших гравців. Найцінніші локації в плані вибивання шмаття, це підземелля і лабіринти. І не намагайтеся ілюзій, найцінніше гармати випадають тільки з найлютіших монстрів і рейдових босів, яких можна здолати тільки в команді. З простого мобу, ви виб'єте тільки дрібниця.

PvP режимів досить багато, щоб різноманітити ігровий процес. У кожного режиму є певні правила, з якими потрібно ознайомитися заздалегідь, щоб не було нерозуміння того, що відбувається. Ви можете надходити, як справжній розбійник і в відкритому світі нападати на випадкових гравців, це не заборонено, але карму це неабияк зможе зіпсувати. Для з'ясування відносин ідеально підійдуть:

• Арени - де модно битися стінка на стінку, один на один або кожен сам за себе.
  • Битва гільдій - це елітні протистояння, які стрясають весь сервер. У цих битвах кожна гільдія отримує очки престижу, які збільшують дивіденди кожного з учасників.
Багато ігрових івентів
PvP битви в режимі реального часу
3D графіка в браузерній РПГ
Цікаве прокачування героя
Атлас лута
Мінусыи
Не можна міняти навички в слотах
Деякі проблеми з повноекранним режимом
Природно донат впливає на гру

Почнемо висновок про гру Кільце Дракона з того що не сподобалося, і найголовніше це система навичок, вона тут тупо лінійна, навички покращуються прямо пропорційно вашому рівню. Але, це так один вагомий недолік, просто хотілося б самодіяльності. А ось той факт, що це ледь не єдина повноцінна браузерна 3D MMORPG, порадує фанатів жанру і власників слабких комп'ютерів, так як проект націлений на цю категорію користувачів в першу чергу. Разом, це незвичайна іграшка, в якій з моменту старту стабільно високий онлайн і є приріст нових постійних геймерів. Так як найближчих конкурентів немає, то ставимо тверду п'ятірку.