Браузерна онлайн гра Морський Бій для комп'ютера

Морський Бій огляд гри про битви на кораблях 17-18 століття

Морський бій (Tidal Trek) це браузерна багатокористувацька RPG з елементами стратегії приправленою фентезі про морські баталії та піратські пригоди. А також тут передбачений сітібілдер в якому можна побудувати своє лігво і розвивати його. У подібних жанрах не так вже й багато ігор, а тим більше таких, де добре розвинена соціальна складова.

Фанатам піратських саг і баталій на воді гра припаде до смаку, бої тут проходять в покроковому режимі, як і личить більшості браузерних ігор подібного жанру. По факту це дуже наворочена версія всім знайомої гри, для якої потрібна всього лише ручка з аркушем. Боротися ви будете не тільки проти таких же піратів, як і ви, але і проти слуг корони, грізних імперій і морських чудовиськ. В ході всіх цих епопей, ви станете справжнім капітаном, про який будуть складати легенди.

Головні локації, де відбуватимуться основні дійства це тропічні острови і архіпелаги. Добре розвинена і продумана система квестів, на нижчих рівнях вам не захочеться самодіяльності, так як виконання завдань щедро нагороджується. Грати можна безкоштовно завдяки порталу RBKGames, що надає російський сервер і версію, щоб кришити на друзки ворожі кораблі необхідно зареєструватися, створивши єдиний акаунт для всіх доступних ігор.

Картинки і скріншоти в галереї
ЖанрФентезі, Стратегія, MMORTS
РозробникBonJoy
ВидавникMail.Ru Group, RBK Games
Особливість2D, Flash, покрокові морські битви
Дата виходу01.01.2014
Офіційний сайтrbkgames.com/games/tidal-trek

Передісторії в Морському Бою немає, гравець може сам придумати собі сюжет, а тим більше від кожного його дії залежать нові квести. По факту це класичні пригоди, але з піратським сеттінгом. Все починається з того що вас без свідомості викинуло хвилями на берег острова, а як тільки ви прийшли до тями, біля вас з'являється помічник і пропонує вам корабель, команду, і перше завдання для виконання. Перші завдання будуть виконуватися на одному диханні аж до 10 го рівня, ну а після піде найцікавіше, кораблі стануть більше і з більш значним озброєнням, а вороги заповзятливішими. За виконання завдань ви отримаєте золото, ром і досвід, який необхідний для подальшого розвитку і оплати платні команді. У грі є дві протиборчі сторони, до яких можна долучитися: східні і західні пірати.

Як і у більшості браузерних ігор на всім відомих ігрових порталах, таких як RBK Games і 101XP, інтерфейс майже ідентичний і багато розповідати не доведеться. Його можна розділити на дві частини на глобальну карту, де багато іконок, віконець і випадаючих списків. І на бойовий, де існує практичний мінімалізм. З боків стоять протиборчі флотилії, а знизу розташовані гарячі клавіші, на яких розташовані заздалегідь винесенні гравцем скіли. Вам навіть клавіатура не знадобиться для повноцінної гри, мишки буде цілком достатньо.

Почнемо опис цього пункту з графіки, вона тут не погана, анімація хоч і проста, але добре промальована, кораблі бадьоро переміщаються по морю, з кожним новим рівнем флот видозмінюється. Спочатку будуть якісь човни, далі суворі кораблі, які в подальшому будуть скидатися на посудини з футуристичного фентезі світу. Але крім цього на вищих рівнях в Морському Бою будуть доступні дирижаблі з повноцінним озброєнням і навіть дракони як вихованців. Якщо використовувати навігаційну карту грамотно і кликати на квести розташовані на ній, то можна неабияк заощадити час, ніж блукати вручну. Основні одиниці витрати це: золото, досвід і дух. Останнє це незвична назва "очок ходу", тобто у вас для кожного ходу є певний запас цих очок. Після їх використання, потрібно чекати деякий час поки вони відновляться або ж задонатитися.

Досягнувши певного рівня, ви зможете перетворитися з капітана в адмірала, і в вашому розпорядженні буде кілька кораблів. Ці кораблі можна спорядити найманими капітанами і іншими командами, ніж з більшою флотилією будете борознити моря, тим більше шансів, що ви не підете на дно, так як конкурентів на глобальній карті буде не мало. А соціальної складової тут є легіон, можна створити власний або примкнути до кого-то, щоб брати участь в аналогу кланових воєн.

Морской Бой системні вимоги та характеристики

Відео геймплея з гри
Розвиток власного флоту
Можна отримати свій острів
Різноманітні режими бою
Цікавий сюжет
Гарний арт
Нагорода за щоденний вхід в гру
Донат дає перевагу
Не різноманітний розвиток

Стратегій з баталіями на воді, а тим більше з піратами не так вже й багато на просторах браузерних стратегій, цю нішу окупували гри з тематикою "середньовіччя". І не кожен може дозволити собі справжній геймерський ПК, а добре тобі ж хочеться. В цьому випадку Морський Бій складе вам компанію на пару місяців, піратський антураж буде радувати, а проста ігрова механіка не змусить вас паритися з керуванням або розвитком. Тільки хочеться сказати, що якщо ви грали на одному з великих порталів, наприклад таких як: RBK Games і 101XP, то ви помітите, що інтерфейс немов зідраний під копірку, хоча сеттінг різний. Існує не мало всередині ігрових подій, таких як нагороди, за банальні дії. Наприклад за те що ви залягання і такі як колесо фортуни, де ви нічим не ризикуючи можете виграти дуже крутий приз. Можна купувати лотерейні квитки за золото, а купивши за діаманти, ви можете сподіватися на вагомий приз.

Залишайте ваші коментарі та думки про Морской Бой в коментарях