Браузерна онлайн гра Greedy Cave для комп'ютера

Greedy Cave огляд гри з пригодами в похмурих підземеллях

The Greedy Cave це захоплююча пригодницька рольова гра, яка є крос і мульти платформною, де є версія для декстопів з різними ОС: Windows, Linux, IOS. А також можна завантажити мобільну версію на андроїд і IOS, причому один акаунт для всіх. Якщо коротко, то головний герой буде досліджувати печери і вирішувати загадки, раз за разом пробираючись через сотні монстрів і туман із таємниць оповитих цей всесвіт. А головне в кінці вас чекають нечувані скарби. Ігрова механіка бомбезна, настільки різнопланова, що неможливо відірватися, бажання увірватися і почати геройствувати не пропадає. Крім цього сильною стороною є indie графіка, така як в казуальних RPG, на сленгу геймерів звана рогаликом.

Спочатку проект Greedy Cave замислювався тільки для мобільних платформ, але після приголомшуючого успіху перебрався і в браузери. Це відмінна мультяшка з шикарно промальованим артом, яка стане ідеальною альтернативою іншим фетезійним ігор, у яких пластмасове і бездушно майже все, починаючи від картинки і закінчуючи клонованою ігровою механікою.

Офіційний сайт в рунеті і російський сервер надає усіма нами улюблений портал 3igames від Mail.ru. Щоб увірватися зі своїм факелом і мечем на локації, що представляють собою одне суцільне підземелля, необхідно зареєструватися і створити обліковий запис для збереження всього прогресу проходження, перший вхід в гру допоможе спростити одна з соціальних мереж. Проект повністю безкоштовний та відповідає моделі free-to-play з усіма наслідками, що випливають нюансами. Саме основне, що набувають гравці, так це бустери, що дозволяють довше знаходиться в підземеллі, щоб виконати місію і піднятися на поверхню з трофеями.

ЖанрMMORPG, Фентезі, Пригоди
РозробникAvalon Games
ВидавникMail.ru
Особливість2D, 3D, Flash
Офіційний сайт3igames.mail.ru/games/grc

Історія тут захоплююча, без заїждженої епічності пов'язаної з вселенської конфронтацією ефемерного зла і добра. Ви виступаєте в ролі шукача пригод, який не втрачає ентузіазму прославиться і знайти скарби, але шлях його страшний і небезпечний, так як доведеться спуститися в підземелля і досліджувати їх, що в підсумку це вийде повноцінної експедицією. На вашому шляху буде багатоженство монстрів, де пригода в результаті перетвориться в виживання.

Інтерфейс в Greedy Cave красиво промальовані, анімований і без найменшого натяку на перевантаження, кожна ікона і менюшка очевидна, питань про призначення чого-небудь виникати не повинно. Часом складається враження, що кожну детальку взяли окремо намалювали, вирізали, а потім склали все в купу. Управління тут таке, що з ним впораються навіть маленькі діти. Вони майже як у клікера, але щоб постійно не вмирати необхідно вправно управлятися зі cкілом. Так як атаки автоматизовані, вам необхідно лише вчасно юзати вміння. Як правило, необхідно близько підійти до ворога, щоб завдати йому шкоди.

Камера в Greedy Cave знаходиться зверху, як у більшості казуальних ігор і того, що ви звикли бачити на старих консолях. Вашим головним завданням стане виживання, необхідно протримаються, як можна довше, щоб дочекатися кінця раунду, а монстри будуть безперервно перебувати, та так що це все перетвориться в лютійшу м'ясорубку. Якщо витримаєте натиск, то повернетеся наверх з великою оберемком корисностей, і новий спуск буде більш комфортним, але не менш небезпечним. Чому з оберемком, а через те що лут сиплеться з повалених монстрів з усіх отворів. Встигати збирати тільки потрібно і все це виглядає дуже забавно і комічно.

Як ми вже порівнювали гру з консольними брязкальцями 10-ти і 20-ти річної давності, то ще є одна особливість, гра має три рівні складності, де останній під силу пройти справжнім хардкорщиком по максимуму прокачати свій скілл. Бестіарій, з яким ви зіштовхнетеся, налічує близько сотні різноманітних монстрів. При цьому ви будете спілкуватися з неігровими персонажами NPC, де для цього заготовлені сотні діалогів, що оповідають про катакомбах і моторошних істот мешкають в них.

Підземелля складаються з декількох рівнів, і коли ви проходите певний блок, то потрапляєте на контрольний пункт, після якого візуально локації змінюються з населяють їх монстрами. Якщо ви не справляєтеся з напором ворогів, то можете кинути речі і скористатися сувоєм втечі. Тим, хто проявляє регулярну активність, пропонують прокручувати колесо фортуни, де за умови везіння, ви можете отримати цінний артефакт. Всі аспекти гри є типовими для класичної рольової гри, ті ж параметри, такі як: здоров'я, броня, манна, досвід і інші характеристики. Трохи докладніше про Greedy Cave читайте далі в огляді.

Greedy Cave системні вимоги та характеристики

Досягнення

У грі присутня елемент змагання між усіма гравцями, де кожне досягнення впливає на отримання очок для знаходження в рейтинговій таблиці. До того ж це є приводом пишатися своїм скілом і думати, що граєте ви недарма. Титулів загальній сумі більше трьох сотень, що в підсумку перетвориться цей процес подібно нумізматиці. А найприємніше, що кожна медалька це апчівка, яка допомагає вам боротися з монстрам, а також вирішувати в підземеллі різні головоломки.

Підземелля

Підземелля це і є весь Greedy Cave, 95% локацій це вони, що примітно, так це автогенерація лабіринтів. Один і той же рівень може і буде виглядати по-різному. Це додає інтересу і прибирає відчуття дежавю, при якому у вас є стійке відчуття, що ви це вже бачили. Головною особливістю є наступна ситуація, якщо ви померли, то за вами зберігається, лише здобутий досвід, а вся амуніція і золото з артефактами, яке ви знайшли, проходячи лабіринти, зникає.

Головоломки и загадки

Крім махання мечем і сутичок з монстрами, вам доведеться з частою періодичністю вирішувати складні завдання, які відкриватимуться дверей, скринь, склепів і інших перешкод, що знаходяться на вашому шляху до скарбів. Як правило, дані головоломки є логічні задачки, де потрібно переміщати предмети, смикати важелі і рухати камені на платформах і все в такому дусі. Тут тикаючи пальцем як в клікера, не вийде, потрібно концентруватися, проявляючи кмітливість і напружувати розум. Загалом, ця фішка добре доповнює основний контент і додає ще більшої таємничості в сюжет.

Атмосферна історія
Стиль оформлення Indie
Добре промальована картинка
Безліч контенту
Продуманий геймплей
Потрібно довго грати

Для тих, у кого слабкий ПК, The Greedy Cave стане чудовою знахідкою, дана гра, як мінімум не буде у вас лага, а як максимум подарує вам десятки годин захоплюючого геймплея. Дана рольова браузерка майже кардинально відрізняється від того що ви звикли бачити в даному сегменті ігор. Що характерно, так це нуарний антураж і атмосфера темного фентезі, яка буде ходити буквально по п'ятах геймерів зважилися спуститься в зловісні підземелля. Кінцевої мети, як такої немає, ви просто веселіться, борючись з полчищами монстрів, пробиваючи собі шлях до битви з фінальними босами, де в якості нагороди отримуєте нечувані скарби і славу.