Онлайн гра Clan Wars (Кланові Воїни) з можливістю заробітку

Clan Wars огляд гри з текстовою механікою в докладному описі

Clan Wars це одна з перших російських браузерних MMORPG в стилі слов'янського фентезі від вітчизняних розробників з можливістю заробити реальні гроші. Подібних ігор з 2007 року розвелося, немов легіон демонів з пекла. Через десять років нічого не змінилося, гра як була текстовим квестом так і залишилася їм.

За великим рахунком вона буде подобатися лише геймерам старої школи, які на зорі масової появи браузерних ігор розважалися в подібні проекти. Зараз йде гонка в якості графіки, анімації та візуального оформлення між розробниками. Нові ігри з механікою, яка функціонує в текстовому режимі, не з'являлися з початку 2012 року, які виробляли справжній фурор. Але, як і раніше потужний кістяк фанатів присутній досі. Крім битв, можна опанувати якийсь професій, організувати свій маєток, займатися крафтом.

Головна складова, що не дивно саме клани, потрібно скучковатися і забацати потужне об'єднання. Clan Wars в першу чергу викликала фурор через те що вона одна з перших запропонувала просто граючи заробляти гроші, але щоб виводити справжню валюту, потрібно дуже старатися і стати одним з кращих, просто так сидячи рівно не одержати і дрібниці нашкребти. У наступних пунктах огляду, ви дізнається більш докладно про головних складових цієї MMORPG.

Щоб доторкнуться до легенди і почати грати необхідно пройти реєстрацію на офіційному сайті, створивши обліковий запис. Розповсюджується безкоштовно, як free-to-play, можна як Донат, так і виводити свої кошти. Якщо що на сервері майже 99% росіян з СНД.

ЖанрMMORPG, Фентезі, Текстова
РозробникClan Wars Company
ВидавникRBK Games
Дата виходу2007
Офіційний сайтcwars.ru

Події в Clan Wars проходять в Серединному Королівстві, король вмирає, але спадкоємців у нього не залишилося. І деякі успішні і впливові князі почали війну за трон, доводячи свою правоту, мечем і вогнем. Настали темні часи, все плювати на закони, невинні жителі позбавляються своїх осель і життів, королівство в занепаді. Князі утворюють клани, щоб оволодіти троном і припинити часи розбрату. Вам же необхідно свій возвеличити свій рід.

Якщо ви геймер молодого покоління, то однозначно табличний інтерфейс вас не просто відлякає, ви будете бігти далі, ніж будете бачити. Але, все в Clan Wars зроблено гранично просто, що гравці, які звикли до наворочених функціоналу, зададуть резонне питання: - А що це таке? Якщо ж у вас з'явився інтерес і ви в подиві, то не панікуйте, існують хранителі, які навчають новачків. Управляти будете мишкою, і забуде взагалі, навіщо потрібна клавіатура. Інтерфейс більше схожий на навігацію сайту, ніж ігри, купа вкладок і табличок. Нічого особливого, але ви можете здивуватися, якщо стикаєтеся з таким вперше.

Вас вже за класикою жанру в Clan Wars чекатимуть квести, PvE і PvP битви, але в текстовому режимі. Поставивши в пріоритеті PvE, ви будете знищувати мобів (AI), наприклад вовків, ведмедів, грифонів, гігантських павуків і монстрів з слов'янського епосу. З кожного вбитого мобу можна отримати матеріали, шкури, кігті, ікла і продати за золото. Зміцнівши і набравшись досвіду, ви зможете потрапити на арени, де в разі успіху будете винагороджені обладунками та зброєю. У MMORPG за класикою жанру найцінніші локації для фарма це підземелля, але тут до того ж є ще За межею, де знаходяться унікальні монстри і відповідно нагороди.

Якщо, виходити з назви Clan Wars, то можна зрозуміти що головний шлях до перемоги це створення кланів, які можуть конкурувати з іншими об'єднаннями. Гравець зможе вступити в будь-який клан після досягнення другого рівня. Це дає перевагу в проходженні квестів і винищення монстрів в підземеллях, також можна виступити командою на PvP. А найголовніше вся ігрова механіка заточена на кланові протистояння, так що стояти особняком не вийде. І тільки в кланових баталіях можна отримати певні унікальні речі. У свою чергу різні клани можуть кооперуватися і створювати альянси і тоді починаються масштабні баталії.

Але, є одна складність, нападати можна лише після оголошення війни і тільки в певний час на сервері. При цьому є ще одна складність необхідно знайти зберігача клану (AI) і атакувати його, що часом не просте завдання, адже він випадковим чином може перебувати де завгодно на території підконтрольної ворожому клану. Якщо ви мета атаки, то вам потрібно захищати зберігача, так як якщо його повалять, вам буде зараховано поразку.

Clan Wars системні вимоги та характеристики

Ігрові класи в Clan Wars

Ігровий клас в Clan Wars можна охарактеризувати в залежності від його обладунків та зброї, деякі можна впізнати, а деякі змішані і стає очевидна приналежність. Все індивідуально, але лише досвідчені зможуть комбінувати обладунки та зброю належним чином, щоб досягти підвищення необхідних характеристик у персонажа. Той чи інший клас володіє властивими йому модифікаторами, такими як: уворот, антиуворот, Крит, антикрити, рівень життя, рівень витривалості, броня і шкоди. Невластиві класу модифікатори можна отримати, одягнувши спеціальні предмети, такі як: кільця, сережки, амулети, ланцюжки, намиста, і браслети.

Ви повинні розбиратися в тому, які властивості можна комбінувати, а які будуть безглуздими, від класу залежить і тактика, в свою чергу від неї залежить успішність в бою і прокачування. Герой має 14 слотів для предметів, які можна розділити на три групи. Перша це одяг і броня, такі як: кольчуга, лати, броня, обладунки, шолом, взуття, щит і пояс. Друга, це біжутерія, яка була перерахована вище, вона додає особливі модифікатори. А третя це зброя, яка безпосередньо і мало не в першу чергу впливає на характеристику персонажа.

Зброя як визначення приналежності до класу

Зброї не так вже й багато, так що заплутатися буде складно і це дає можливість комбінувати різні варіанти для найкращого результату. Балансування добре зрівнює міць і не можна говорити про всецілу перевагу того чи іншого класу. Вибір залежить лише від ваших уподобань.

• Дубина - класичний танк з великим рівнем здоров'я і броні.
  • Сокира - такий спритний середнячок, одягнений в середню броню з таким же запасом здоров'я.
  • Ніж - слабка броня і малий запас здоров'я, але дуже спритний, уворотливий, який з високою періодичністю завдає критичний шкоди.
  • Спис - має слабку броню і середнім рівнем здоров'я, але до нього дуже важко підібратися. Є загрозою для малорухомих і не уворотливих класів.
  • Меч - середній в броні і здоров'я, але завдає успішно критичний шкоди і здатний спритно уворачуватися від ворожих атак, при цьому успішно пробивають ворожі блоки.
  • Молот - слабка броня і середні показники рівня здоров'я, але при цьому володіє універсальними властивостями, за допомогою яких успішно може протистояти будь-якому класу.

Битви в Clan Wars

Бої діляться в Clan Wars на два типи: захисні та атакуючі. Вибравши захист, ви збільшуєте параметри, пов'язані з відбитками атак, але ваші удари стають слабкішими. Навпаки, вибравши атаку пріоритетом, то стаєте уразливими для чужих контратак і нападів. Відразу скажемо, що битви спочатку здадуться, м'яко кажучи «не звичними". Але, потім зрозумієте що все дуже просто, система битв виглядає наступним чином, вам потрібно вибрати зону ураження ворога і вибрати зону захисту, яку хочете захистити у себе, тобто дві дії за один хід. Обмінюєтеся за такою системою ударами, поки один не потерпить поразку. Розіграш дій відбувається за такою системою "камінь ножиці папір", також під час нанесення ударів можуть бути задіяні модифікатори, які ви заздалегідь качаєте в залежності від обраного шляху.

Велику частину часу на ранніх етапах в Clan Wars ви будете боротися проти ботів (AI), які дуже різноманітні і діляться на: базових, міні-босів, босів і церберів і примарних босів, кожен з ботів володіє своїми прийомами і за допомогою алгоритму випадковим чином вони активується. З базових: гобліни з кристалічних шахт, гобліни з пустошей, розбійники, гноми і троглодити. З босів ви зустрінете: отамана, зберігача скрині, матріарха шахти, короля гномів, і ватажка зграї.

Професії

Крім ведення воєн, можна опанувати певний фах і створювати предмети. Кожна з професій володіє основними десятьма рівнями і додатковими. Діють певні обмеження і ліміти по тривалості роботи. З підвищенням оволодіння професією стають доступні для обробки різні матеріали. На вибір гравцеві чотири варіанти:

• Знахар - створює магічні сувої і руни.
  • Каменетес - обробляє різні види каменів.
  • Лісоруб - обробляє різні породи деревини.
  • Шахтар - видобуває різні цінні мінерали і руду.

Заробіток реальних грошей в грі Clan Wars

В Clan Wars існують дві валюти, віртуальна (Златан) для покупки ігрових предметів і платина, яку за встановленим заздалегідь курсу можна виводити на свій гаманець або рахунок. Щоб почати заробляти, необхідно освоїти одну з професій: знахар, лісоруб, камнетес і шахтар, по прибутковості вони однакові, якщо у вас є бажання і час, то можете викачати всі чотири. При підвищенні рівня персонажа, вам будуть нараховуватися очки таланту, за допомогою яких можна покращувати свої навички в певному ремеслі. Другий варіант це полювання на крутих ботів в особливій локації під назвою "Темний ліс", де з боса під ім'ям "Корінь Мандрагори" можна вибити не тільки цінне озброєння, але і платину. Яка якщо здобута всередині гри або куплена за Донат стає доступною до конвертації в WMZ і подальшого висновку.

Є ресурс, який не менш важливий і це кристали, вони необхідні для апгрейда талісманів, поліпшення талантів і умінь. Їх важко добути, і вони мають вагому цінність, на аукціоні, можна вигідно їх продавати і отримати златани. Щоб довго не закачувати за кристали можна купувати прокачування і ще це додає їм цінності. Кристали є універсальним платіжним і апгрейдним засобом у багатьох областях. За допомогою крафта, є можливість створювати їх в чарівної крамниці, але за це потрібно платити златанами і іншими ресурсами.

Для того щоб винести гроші з Clan Wars потрібно виконати деякі вимоги: пройти перевірку акаунта на предмет шахрайства, ваш персонаж повинен бути одягненим в повний сет, персонажу має бути не менше 6 місяців, персонаж повинен бути не нижче 7-го рівня. В місяць можна виводити не більше ніж 100 одиниць платини, заявка знаходиться на розгляді до 10 днів.

Слов'янське фентезі
Олскульная гра
Різноманітність ігрового процесу
Можна заробити реальні гроші
Не вражаюча графіка
Стара ігрова механіка

Clan Wars є унікальною браузерної грою, яка майже з самого старту, а це аж далекий 2007 рік, не оновлювалася глобально. А унікальність в наступному проявляється, в неї як і раніше грає не малу кількість гравців, що на даний момент, є нонсенсом. Просто не вкладається в голові, є сотні ігор з більш крутою графікою і механікою. Але, родзинка все ж є, і це можливість заробити нормальні гроші просто добре граючи. Якщо, ви офісний працівник, то це досить не поганий варіант щоб скоротати час.