Браузерна гра Naruto Online

Naruto Online огляд гри жанру mmorpg і докладний опис файтинга

Naruto Online це браузерна MMO в жанрі аніме з юними майстрами бойових мистецтв, вам як гравцеві належить допомогти підлітку подолати шлях до справжнього ніндзя. Тут все засновано майже зі 100% вірогідністю за мотивами серіалу, можна навіть сказати копія. Так як безпосередню участь в проекті брали творці цієї епічної манги, родом з Японії, яка розбурхує фанатів по всьому світу до сих пір.

Ви в деякій мірі виступаєте не просто бійцем, який бере участь в бійках, а є письменником фанфіків про Наруто. Так як сюжет тут не строго лінійний і можна розгортати його в різні боки. Це однозначно хіт з великою кількістю контенту, розвиненими PvE і PvP режимами. Тут не обійшлося без гумору, він тут специфічний і харизматичний.

Крім усього іншого, розробники обіцяють повністю канонічну історію на протязі всіх оригінальних сезонів. Ви зустрінете таких епічних персонажів як: Кабуто, Гаара, Сакуру, Какаші, Асума та інших, а також зможете приєднатися до однієї зі шкіл стихій.

На російській мові гра доступна на офіційному сайті порталу 101XP, реєстрація аккаунта дозволить також вам отримати доступ до маси інших популярних ігор. В Naruto Online можна грати безкоштовно, так як вона у вільному доступі, часто вам будуть пропонувати задонатитися, а й цілком без цього можна розгойдати свого персонажа як слід. Досить читати, уривайтеся на сервер, і стаєте новим Хокаге, їх більш ніж кілька десятків.

ЖанрMMORPG, Фентезі, Аніме
РозробникTencent Games, Namco Bandai
Видавник101XP
ОсобливістьЗа мотивами культової манги, 3D, Flash
Офіційний сайтnaruto.101xp.com

Ви будете подорожувати по основної сюжетної лінії однойменного серіалу, фанатам переказувати сюжет не потрібно, вони її і так знають досконально. А новачкам і бажаючим уклиниться у всесвіт Naruto Online, проведемо короткий екскурс. Початок історії оповідає нам про події перших двох сезонів, де юний боєць навчається ниндзюцу. Ви ж, як гравець будете мати можливість брати до себе в команду тільки хороших хлопців. Крім цього на вашому шляху сила-силенна інших персонажів буде зустрічатися, і кожен зможе в тій чи іншій мірі вплинути на історію гри.

В цьому проекті інтерфейс цілком і повністю типовий для більшості браузерних MMORPG, ігрову зону можна масштабувати. Але в деякій мірі все перевантажено інформаційними кнопками і віконцями, а зокрема про заклики купити бонуси і всякі ігрові фішки. Управління має великі подібності з покроковими рольовими іграми або стратегіями. Персонажі пересуваються по черзі і діють, дотримуючись послідовність.

Як ви могли вже зрозуміти, то весь геймплей Naruto Online відштовхується від сюжету. Ех да, ми про це вже кілька разів говорили. Тому очікувати чогось, що не буде відповідати оригінальній історії не варто. Насамперед NPC вас познайомить з ігровим світом і навчить, що клацати і куди йти, в цей час ви будете попутно виконувати квести і отримувати за це гроші, досвід і предмети. Щоб вийшовши у відкритий світ, ви не представляли собою незграбного ніндзя і були в міру затарених як слід. Завдання не сильно різноманітні, але цілком різнопланові і часто зводяться до битв, але все це подорож буде схоже на перегляд мультсеріалу. Так як PvE поділений на глави відповідні оригінальному серіалу.

Левова частка завдань виглядає побічним продуктом пригод на глобальній карті, виконавши низку квестів, ви отримуєте досягнення, яке приносить різну бонусами. В цілому це напевно єдина браузерна MMORPG, де кількість ігрових персонажів перевалить за сотню з виходами наступних сюжетних глав. У підсумку, ми маємо безліч героїв і ще більшу кількість комбінацій між ними. Цю цифру страшно навіть озвучувати. Наприклад, понад 1000, тут навіть чорт ногу зламає, поки підбере найефективніший склад. Naruto Online вам надасть такий вибір першокласний ніндзя, що ви упарити вибирати, але якщо ви затятий фанат цієї манги, то напевно заздалегідь будете знати, чого хочете.

В цілому різних квестів і місій кілька тисяч на PvE і всі вони залежать від обраного на початку персонажа. Сам сік розвитку полягає в наступному, зробити серію комбо-атак, а потім зробити ульт і буквально поховати всіх ворогів одним махом. Деякі просунуті гравці можуть менш ніж за хвилину знести не одну купу сильних мобів. Тут навіть є масові заруби між гільдіями і колективне знищення рейдових босів. Ще радує, що бої тут в стилі "Героїв", тобто покрокові, де гравець приймає рішення і безпосередньо бере участь у сутичках. Це аніме скінчено цікаве, але тупо дивитися анімовані бої, як у більшості браузерних MMORPG, було б не дуже цікаво, і це радує, адже тут все інакше. А збір доступних героїв Наруто, схожий з колекціонуванням карток, детальніше читайте нижче, далі в огляді.

Naruto Online системні вимоги та характеристики

Персонажі і бійці в Naruto Online

В грі передбачено п'ять класів, за якими прикріплена певна школа стихії, такі як: вогонь, вітер, земля, вода і блискавка. Кожен з бійців володіє цікавими особливостями і унікальною харизмою, яка проявляється в повній красі в сюжетних діалогах. Команду можна сколотити на вибір з кількох десятків бійців і на собі зможете приміряти декілька костюмів. А також у вас буде можливість проявити себе на полі бою і аренах. Від вибору основного персонажа буде залежати ваш стиль бою, так як команда це не просто набір бійців. Адже їх скіли в комбінаціях можуть видавати просто отпадні серії комбо-ударів, і ви будете зносити ворогів, немов ураган. Причому навіть від обраного статі будуть залежати ваші діалоги з NPC і їхнє ставлення до вас. Спочатку, на старті в Naruto Online вам будуть запропоновані наступні персонажі, такі як:

• Але полум'я - універсальний ніндзя, рекомендуємо тим, хто не бажає особливо паритися, він добре показує себе і в атаці і в обороні. Може красти чужі скіли і навіть здоров'я з характеристиками на певний час. Його основна здатність це посилюватися за рахунок ворогів, якийсь такий паразит.
  • Червоний кулак - це танк з великим запасом очок життя і захисту, майстер кулачного бою, поблизу він здатний перетворити ворогів в тушковане рагу. Це величезний і сильний боєць, здатний тримати удар і робить феноменальні відволікаючі маневри.
  • Синє ікло - це саппорт, який надає підтримку совій команді, хілить і воскрешає померлих, майстерно володіє отрутами і належить до школи води. На крайній випадок може помахати кулаками. Але, на жаль, це не його сильна сторона.
  • Танцюрист вітру - боєць далекого бою, у якого весь арсенал прийомів і скілів, що базується на силі повітря. Жіночий персонаж, який просто буде зносити натовпи ворогів за допомогою своїх смерчів і ураганів.
  • Нічний клинок - це майстер клинків, неперевершений боєць ближнього бою, здатний завдавати нищівних втрат одиничним цілям, належить до школи блискавки, всі його скіли базуються саме на ній.

Як битися і бойова система Naruto Online

Битви в Naruto Online проходять не на повному автопілоті, як майже в 90% браузерних MMORPG, а в покроковому режимі. За типом "Героїв", в напівавтоматичному залученні AoE скілів. Тому розклад сил доведеться розраховувати, немов поле бою це шахівниця, а ваша команда бійців це шахові фігури. Вся ефективність ваших бойових пригод буде базуватися суто на зв'язках бійців. Так як розробники заявляють, що це браузерний файтинг, то майже весь ігровий час в геймплеї займають бійки.

Комбінацій настільки багато що вже і забуваєш, скільки їх, 200, 300, 500, а може 1000 ° Але тактика в загальній мірі вимальовується стандартна і типова, як для більшості ігор подібного жанру, танки вперед, а саппорти назад. Можна таким чином скласти свою команду, що кожен з бійців по черзі буде роздавати ляпаси, що скидатиметься на кулеметну чергу. Причому кожен персонаж б'є по своєму і ця різниця відображено в анімації. Це саме та з небагатьох браузерних MMO, де ви зможете гарненько побитися.

Комбо Naruto Online

В Naruto Online під комбінаціями маються на увазі зв'язки персонажів, від цього залежить ваша бойова міць і результативність незалежно від обраного вами режиму. На момент написання огляду було трохи більше ніж 60 унікальних ніндзя. Розвиток загону відбувається за допомогою одержуваних зірок. Тут багато не розкажеш, потрібно лише пробувати і експериментувати. Тому уважно вивчайте скіли кожного з учасників вашого загону, так як тільки за рахунок цього можна добиватися хороших результатів.

PvP, PvE і інші режими

PvE режим є головною складовою в Naruto Online, який повністю заснований на сюжетної лінії. Місії та квести мають розгалужену структуру. Тому різним героям будуть потрапляти зовсім інші завдання. У міру проходження ви будете отримувати в якості нагороди фрагменти карти ніндзя і поліпшення для всіх ваших бійців. Існують елітні інстанси з дуже вагомими нагородами в разі успішного їх виконання, але вони відбирають багато очок витривалості.

Коли ви станете прокачаним бійцем, то зрозуміло, що захочеться покрасуватися своїми досягненнями і змолоти інших гравців на PvP. І кожне участь в ньому відбивається на загальному рейтингу серед всіх гравців на сервері. Причому кожен з видів PvP стає доступним в певний час. Ось перелік всіляких режимів:

• Арена - це те місце, куди в першу чергу хочуть потрапити бажаючі поміряються скілами і довести що вони крутіше всіх. В незалежності якого рівня у вас персонаж, він стане 100-ого та все ваше спорядження зі скілами стане пропорційним. Арени упорядковано відповідно до рівня майстерності і кількістю перемог гравців, також вони поділяються на такі арени: геніни, чуніни і джоніни.
  • Тренування - немає підрозділу на рейтинговій основі, бої тут прості і тут можна відпрацювати різні тактики і випробувати героїв, які ще не були вами відкриті.
  • Світовий бос - цей монстр знаходиться в селі Коноха, іменований Дев'ятихвостого. Тут режим зав'язаний на пересуванні в часі, гравці б'ються спільно за нагороди і нагорода команд залежить від сумарно нанесеного шкоди.
  • Рейтингові бої - це битви один з одним, які поділяються на сезони, в кінці яких підраховується сумарний рахунок гравця і видається місце в таблиці. І в залежності від цього визначається цінність призу. У день можна боротися не більше 5-ти раз і необхідно накопичувати заряд для допуску в цей режим. Якщо гравець в новому сезоні побив свій попередній результат, то отримає бонусну добавку.
  • Дуелі - цей режим абсолютно без правил, в нього можна запрошувати своїх друзів і мірятися крутістю.
  • Вживані - це складне випробування у вигляді інстансів, в день надається лише одна спроба. Ця колотнеча розділена на етапи, причому після кожного з етапів, здоров'я не заповнюється. З собою можна взяти загін з 12 бійців. У ньому беруть участь натовпу бажаючих, так як в нагороду за успішне виконання видаються скрині з унікальними картками героїв або їх частини, для подальшого складання пазлу.

Прокачування персонажа, вміння і чакра

Кожен з персонажів має чотири основних параметри, які гойдаються від рівня до рівня. Ці базові навички не піддаються якимось маніпуляціям, але збільшувати їх можна за допомогою речей, а також апгрейда. Але це досить дороге заняття, яке реалізується за допомогою карток і вставок кристалів. Часом єдиним швидким і простим рішенням стає покупка реалів, тобто доната. Крім прокачування основного персонажа прокачиваются всі члени загону, яким потрібно приділяти належну увагу, так як на останніх рівнях бійці стають одним цілим. Ось основні характеристики:

• Сила - відповідає за кількість очок здоров'я;
  • Спритність - від цього показника залежить ймовірність спрацьовування і реалізації комбо-атак;
  • Чакра - це аналог манни для магів, від цього показника залежить безліч параметрів;
  • Сила духу - цей параметр важливий для бійців ближнього бою, від нього залежить атака і рівень захисту.

З дуже позитивних моментів, таланти і вміння вибирати і прокачувати може сам гравець, тут автоматизму немає. З кожним рівнем їх стає все більше, і ви зможете з цим всім створити реальний екшен бойовик, хоча гра є покрокової.