Браузерна гра Атлантида Онлайн

Рекомендуємо вам більш захоплюючу рольову гру, ознайомтеся з Icarus, прочитавши про неї в огляді!

Атлантида Онлайн огляд гри з описом

Атлантида Онлайн це браузерна рольова фентезі гра з барвистою тривимірною графікою, яка просто була упакована в клієнт, можливо завдяки цьому була виконана оптимізація, яка позитивно вплинула на візуальну частину. Хочеться відзначити, що 3D тут виконано на порядок краще, ніж у родичів і сам інтерфейс не є "вирви-оком". З приємного, тут можна стати грецьким богом, хоча і на час і проект PvP орієнтований. Тому ви зможете, вдосталь побитися, а якщо це буде добре виходити, то опинитеся в таблиці лідерів і отримаєте цінну нагороду.

Щоб почати пригоди по Атлантиді, необхідно зареєструватися, створивши обліковий запис, також швидко зробити перший вхід дозволить авторизація за допомогою соц. мереж. Офіційний сайт і російський сервер з локалізацією в СНД надає портал Esprit Games. Далі вам потрібно завантажити клієнт і зробити установку гри, причому зауважте установник в розпакованому вигляді важить близько 10-ти гігабайт. І це вкрай багато для браузерки. Грати природно можна безкоштовно по free-to-play, але багато на пізніх рівнях вдаються до Донату, так як він значно спрощує життя.

РозробникEsprit Games
Особливість3D
Дата виходу2018
Офіційний сайтespritgames.ru/atlantida

Судячи з назви гри, яке містить в собі відгомони до однієї з найвідоміших легенд, можна зрозуміти, що мати справу ми будемо з чимось щось епічною. І так, морські чудовиська виповзли на сушу, і знищують вашу улюблену Атлантиду, звичайні люди рятуються втечею, цьому світу тут і зараз потрібен герой. Так будьте їм, адже навіть браві воїни не змогли стримати натиск лютих мешканців морів. Ось і все, як завжди епічно.

Почнемо з того, що Атлантида Онлайн є браузерною грою адаптованою і перенесеною в клієнт для більшої зручності. За класичними канонами браузеркі вся ігрова зона з набором рівнів стає перевантаженої елементами інтерфейсу. Але, в цілому інтерфейс виглядає, як у повноцінній клієнтської рольової іграшки, але з настирливими рядами іконок з акціями та пропозиціями задонатіть, розташованими зверху. Управління повноцінне, клавіатура плюс миша, в тупу дивитися інтерактивний більше фільм не вийде. Потрібно буде бігати і юзати Скіл, але при всьому цьому від автоматизму повністю розробники не відмовилися.

Різноманітність ігрової механіки в Атлантиді Онлайн суто ідентичне абсолютно будь-який браузерки, де є 3D, а не вид збоку з дозавантаження локації для проведення бою. Все відбувається в режимі реального часу без будь-яких дозагрузок, так як все запаковано в клієнт. Радує швидкість, так як немає фонових докачек локацій і текстур, все просто літає, без єдиного натяку на лаги. Ігровий світ виглядає як мікс сходу і античної Греції з фантастичними колоритами міфічного царства-континенту. В цілому можна навіть сказати, що гра діаблоподобная, так як монстри кучкуються і теж купами вас переслідують, що дуже круто в разі використання AoE атак.

Відносно квестів, то вони не особливо цікаві і полягають в більшості випадків у знищенні мобів певної кількості певного типу. PvE стає захоплюючим тільки завдяки добре продуманій сюжетної лінії, вплетеними в завдання. Саме колоритами навколишнього світу і беруть на абордаж невдалого геймера. Після вибору класу персонажа, ви будете Гринда на мобах, отримуючи досвід, золото, речі, які в подальшому в кузні будете апгрейдити кожен день. Практично на перших рівнях як засіб для пересування ви отримаєте справжній байкерський мотоцикл. Тільки уявіть колесити на байці по Атлантиді.

Данжі з підземеллями стануть доступні на 35 му рівні, а його ви візьмете вже після однієї години гри, з першим босому ви битиметеся незабаром після спуску в підземелля. Більш просунуті Скіл з талантами відкриються на 100-му рівні, а також у вас з'явиться можливість покращувати свої володіння. Також збереглася можливість автобоя і автошляхи, так що самі ледачі, як завжди зможуть дивитися інтерактивні мультики. Тільки уявіть, тут 300 рівнів, причому перша сотка буде братися дуже швидко, а потім немов слоу-мо якесь. Трохи докладніше про цю гру читайте далі в огляді.

Атлантида Онлайн системні вимоги та характеристики

Відеокарта128 Mb і вище

Класи персонажів

Зі старту вам доведеться визначитися з класом, унікалізації немає зовсім, також підлогу прив'язаний за певним персонажем, можна тільки придумати нікнейм. Навички у всіх різні і їх потрібно повноцінно укачувати. Призначення класів типове для всіх фентезійних mmorpg.

• Маг - персонаж чоловічої статі, орудує чарівним посохом, знищуєте ворогів за допомогою магії вогню, вважає за краще знаходитися на безпечній дистанції і атакувати.
  • Воїн - персонаж чоловічої статі, озброєний щитом і мечем, одягнений в міцні обладунки, його амплуа ближній бій.
  • Жрець - персонаж жіночої статі, це саппорт і хилер, його основне завдання підтримувати союзників.
  • Стрілець - персонаж жіночої статі, озброїться, може цибулею або вогнестрілів, завдає критичний шкоди з граду стріл або куль за одиничними цілям.

Бойова система в Атлантиді Онлайн будується на здатності трансформувати героя в одного з богів або в легендарного героя стародавньої Греції, наприклад в Зевса, Аїда, Геркулеса. Таке перетворення можна назвати ультимативній здатністю. Цьому пункту ми приділили увагу, так як це кидається в очі, прямо на перших рівнях. 90 секунд ви будите практично не вбиває істотою для мобів, в потім доведеться чекати відкат і ловити плюхи від ворогів. При цій же трансформації ваші атаки значно посилюються, тим самим ви рвучи мені ворога. Щоб атакувати противника, необхідно просто на нього клікнути, а далі використовувати звичайну атаку або ж заюзивать один з активних Скіл, винесених на активну панель. Саме видовищне це використання AoE, при якому натовпи ворогів красиво йдуть у небуття.

PvE і PvP

Відносно цих двох бойових режимів хочеться сказати, що вони ідентичні абсолютно будь-який mmorpg і за фактом нічим особливим не виділяються. Проти навколишнього світу все будується на квестах і сюжетних завдань, які ніяк не можна пропустити. Існують світові боси для знищення яких необхідно кооперуватися з іншими гравцями, також є особливі межсерверние підземелля, де відбувається грандіозна заварушка.

А ось PvP любителям побитися виразно сподобається, так як тут явна орієнтація на це, битися можна де завгодно за межами мирних міст. Присутні спеціальні арени для з'ясування відносин, як поодинокі, так і групові, де б'ються за славу і окуляри престижу. Але найголовніше дійство це війна між кланами, яка проходить на регулярній основі і переможці отримують легендарні речі.

Можете стати богом
Можна включити режим АФК
Межсерверні битви
Цікавий сюжет
Багато талантів і скілів
Минуси
Перевантажений інтерфейс
Автоматизм у багатьох діях

І так, в результаті ми бачимо типову браузерную mmorpg грінділку, представленої в клієнтської оболонці з усіма властивими фішками і пляшками, завдяки яким Атлантида Онлайн виглядає в рази краще за своїх всіх браузерних конкурентів. Грінділка вона, так би мовити і в Африці грінділка, або ж вливаються, немов ви пішли в забій за вугіллям або трохи задонатте. Але, як правило, багато хто воліє хардкорний шлях і вливаються в режимі нон-стоп до напівсмерті. Це ще одна якісна побивався часу, за якою приємно залипати, тому-то картинка як завжди на рівні. Єдине, що виділяє впевнено серед інших так це клієнтська версія, а так готуйтеся спалити свої клавіатури і мишки від інтенсивних натискань.