Онлайн гра Гвардія Світла

Гвардія Світла огляд гри і докладний опис

Гвардія Світла (Omega Zodiac, Гвардия Света) це чергова барвиста браузерна рольова фентезі гра з бадьорою анімацією, в якій гравець немов дивиться мультик, де один герой ефектніше іншого знищує своїх ворогів. Тут, як і в більшості ігор від Esprit Games царює автоматизм в боях з в екшен сценами і автопілот в переміщенні по локаціях. Причому дивно, що підгрузка локацій швидка і здається що ігровий світ безшовний. Так би мовити ми можемо спостерігати Lite Edition будь-якої клієнтської MMORPG, з усіма приємними плюшками властивими такого типу багатокористувацьких ігор.

В загальному можна зробити висновок, що проекти цієї фірми націлені на дуже ледачих геймерів. Щоб почати необхідно зареєструватися на офіційному сайті порталу, що відкриє доступ до ряду інших проектів. Розповсюджується безкоштовно по free-to-play, але в донат магазині є багато всякої всячини і вас будуть періодично залучати щось купити.

РозробникGame Hollywood
Офіційний сайтespritgames.ru/guards

Про сюжет тут по епічності як завжди зашкалює, виною всьому боги які ведуть між собою нещадну війну, яка триватиме до останньої людини, якщо герой не втрутиться і не зупинить це безумство. Ну, ви зрозуміли, нічим не відрізняється від більшості інших фентезіек, все просто, гравець відчуває себе месією і рятівником всієї планети. І так якщо коротко, то боги не поділили щось між собою, і щоб в пил не перетворилася сама земля. Вам як герою необхідно відшукати зниклий артефакт, наділений великою силою здатної зупинити навіть всемогутніх богів.

Навігаційні та інформаційні меню тут однакові як і в будь-якій типовій браузерній RPG. Поступово від рівня до рівня ігрова зона стане заваленої вкладками і іконками, управлятися будете тільки мишкою, тобто нічого нового, все по-старому з мінімумом рухів тіла. Але все ж є одна особливість, яка здивує навіть тих, хто на свою думку бачив уже все. І так, це незвичайний випадок, коли ви можете проходити гру нічого не роблячи, просто попиваючи чай з печивом будете дивитися, як ваш герой під керуванням бота бігає по локаціях і виконує квести.

Ігрова механіка тут різноманітна просто до неподобства, але ось щодо графіки дорікнути Гвардію Світу не можна, вона як для звичайної браузерки навіть більш ніж придатна. Картинка дуже деталізована, і вся сюжетна лінія яку неможливо пропустити рясніє відео вставками дуже хорошої якості, що з'являється бажання їх дивитися, а не пропускати, натискаючи далі. Ваші пригоди почнуться з навчання, де вас як дитини протягом години водитимуть за руку і показувати на які кнопки необхідно натискати.

У вас на вибір буде один з трьох класів, воїн, лучник і маг, дивлячись кому, що подобається, якихось вагомих відмінностей вони не мають, крім різної візуалізації під час боїв. Також як і в будь-якій MMORPG, ви будете прокачувати свій рівень, підбирати і покращувати екіпіровку до нескінченності, заведете вихованця, який буде боротися разом з вами. Більш детально ми розберемо гру далі в описі.

Гвардія Світла системні вимоги та характеристики

Класи персонажів в Гвардії Світу

В даній грі вас вітатиме класична трійця будь MMORPG, яка стала просто каноном, без якого ніяк. Але вони по потужності і по механіці з керуванням, немов клони один одного з різницею лише в скінів і анімаційних ефектів в боях. У плані функціоналу різниці ви не відчуєте. При виборі можна відштовхуватися від відео ролика, де клас персонажа представляється у всій своїй красі. Коротко кажучи, особливо не розгуляєшся, хоч вибирай усвідомлено, хоч в сліпу, це не має ніякого значення.

• Воїн - сильний і завзятий солдат, використовується як типовий танк;
  • Лучник - спритний стрілець, завдає сильний шкоди одиничним цілям з дальньої відстані;
  • Майстер - це маг, який завдає величезної шкоди по декількох цілях одночасно, але слабкий фізично.

Параметри і навички героїв

Забіжимо наперед і скажемо, що особливо паритися над показниками не потрібно, так як бойова міць оцінюється в бойовому рейтингу. Діє принцип, у кого кийок більше, той і крутіше, тільки в нашому випадку це БР. Є стандартні характеристики, як здоров'я, захист, атака, шкоди, швидкість, крит, але коли ви затарюються речами, не дивіться на бонуси до характеристик в першу чергу, а звертайте увагу на "Бойовий рейтинг". Саме той нюанс, який зводить всі маніпуляції з характеристиками нанівець, ми торкнулися це, щоб ви не загортали як в інших MMORPG.

На рекламних постерах нам віщають про супер ефектною бойової системі, де кожен прийом немов гармата. Навички, як і атаки, застосовуються на розсуду бот програми, всі навички діляться на три групи, які необхідно за бажанням перемикати самостійно в залежності від типів монстрів яким ви протистоїте. Якщо ви не хочете над цим париться, то можна купити преміум аккаунт і не брати участь в битві ні в якому образі. З вище прочитаного, як ви можете зрозуміти, тут все печальненько. В деякій мірі умовну родзинку вносять прийоми на основі знаків зодіаку.

Гільдії

Ага, в Гвардії Світу існує кланова система, де є можливість вступити в якийсь об'єднання або створити його самостійно. В цілому нічого примітно, тільки-но ви отримуєте доступ до додаткового контенту в грі і можливостям. Це урізноманітнює монотонні пригоди по глобальній карті і робить прокачування різнопланової, де ви можете змолоти інших гравців і показати хто в домі господар. Ну а так, хоч поодинці, хоч в купці ні чого кардинально не змінюється, адже кланові заміси за замки в клієнтських MMORPG ні з чим не порівняти.

Битви тут яскраві, видовищні і добре анімовані, серйозно приємно спостерігати за ними, саме дивитися за тим, що відбувається у вас тільки і вийде. Так як тут автоматизм, є лише можливість переключаться між навичками для використання під час битви, але розробники дали можливість для самих ледачих запускати це на автопілоті якщо ви затарились VIP членством. Це дуже важливо, тому що все моби поділені на типи, як і самі атаки і тільки певна атака буде ефективна проти мобів.

Екіпірування

Зброя, обладунки здебільшого це просто антураж, щоб зрадити епічності персонажу і значущості, ну як-ніяк ви керуєте героєм, який повинен врятувати всесвіт. Якщо вам гра сподобається, то вашим основним заняттям буде апгрейд рівня предмета за допомогою заточок, за фактом це заняття може бути нескінченним. Крім класичного заточування, є кування, синтез та інші маніпуляції, що залежать від типу самого предмета. Якщо маніпуляція пройшла успішно, то ви збільшите свій бойовий рейтинг.

PvP і PvE режими

Що проти реальних гравців, що проти оточення різниця не велика зовсім, якщо ви познайомилися з даним типом рольових ігор вперше, то ви не побачите будь-яких відмінностей. З PvE все крайнього ступеня гранично просто, берете завдання у NPC і виконуєте ланцюжок квестів рухаючись по сюжету. Причому вас постійно будуть супроводжувати діалоги, що розповідають про історію цього всесвіту і дійових осіб. Все зведеться до пошуку предметів і масового вбивств мобів. Комп'ютерних персонажів кришити досить просте заняття, а ось на PvP ваш успіх залежить від кількості витраченого часу і все, більше пограли і внаслідок чого краще викачали, і набили собі бойового рейтингу. Якщо у вас буде дуже велика палиця, то мало хто зможе з вами будується і дати належну відсіч.

Красива і яскрава графіка
Система прокачування
Цікавий сюжет
Однакові квести
Багато автоматизму

Гвардія Світла є дуже типовою браузерною MMORPG, яка створена за всім відомою і заездженому шаблоном без різноманітності в ігровій механіці. Для мега ледачих, можна просто запустити бота і дивитися, немов мультик в якому ваш герой бігає по локаціях, борючись з монстрами. Відносно картинки і анімації з музичним супроводом, то причепитися ні до чого, особливо дуже якісно промальовані воїни і войовниці в артах, і завдяки цьому увага геймерів приковується до гри. Якщо вам набридло все, а роботу в офісі виконувати не хочеться або ви студент, який прогулює заняття, тоді це саме те, що потрібно, просто сидите і встромляєте в екран, немов дивіться серіал з субтитрами, де періодично клацаєте мишкою, як ніби впливаючи на сюжет.