Онлайн гра Океанська Сага про морські битви і містобудування

Океанська Сага огляд браузерної стратегії з няшними піратами

Океанська Сага - це фентезійна стратегія у стилі аніме, яка поєднує в собі тактику, класичний сітібілдер і морські баталії між піратами і вірними підданими імперій. У вашому розпорядженні будуть великі карти, де на островах розміщені бази, форти і поселення, як інших гравців, так і мобів. Буде багато баталій, як на суші, так і на морі, вам необхідно бути сильним і підступним, щоб прославиться і досягти успіху в цьому світі. Головне завдання показати свою перевагу в певній зоні на карті, а також розширювати свій вплив на регіон.

Але, крім завоювань, потрібно буде відчайдушно відбиватися від полчищ ворогів. Океанська Сага повністю автентична піратським пригодам, як назви, імена, так і діалоги повністю відображають це. Морські битви добре розкриті, і щось хоча б віддалено подібне знайти важко. Просто за авторизацію в грі, ви будете отримувати різні нагороди, в якості ресурсів і бонусів, які істотно будуть спрощувати просування на перших рівнях. Opogame спритно увірвалася на ринок браузерних ігор, і за три роки компанія наплодила безліч проектів. І до того ж всі вони доступні російською, зайшовши на їх сайт, ви знайдете ще вісім цікавих ігор.

ЖанрММО, Стратегія, Фентезі, Аніме
РозробникFortune Game Limited
ВидавникOpogame
Дата виходу19.03.2017

Ви будете в ролі ватажка піратів, який повинен маленький човен перетворити в смертоносний фрегат, а крихітний острів в неприступну фортецю з сотнями гармат. Вам належить битися не тільки з армією домінуючих імперій провідних колоніальні воїни, а й з іншими капітанами бажаючих відібрати ваші скарби. Зі старту у вас в розпорядженні маленька команда і трохи золотих монет, але в підсумку у вас в підпорядкуванні будуть десятки кораблів і сотні вірних солдатів.

Так як Океанська Сага браузерна гра в управлінні буде головною миша, а клавіатура відходить на другий план для другорядних функцій і листування в чаті з іншими гравцями. Кнопок і навігаційних елементів багато, але всі їх можна деактивувати, і залишити декілька, що зробить більш комфортним переміщення по ігровій зоні. Постійні пропозиції про Донаті відсутні і це радує.

Все починається з навчання і коротких туторіали за основними складовими гри, їх радимо в обов'язковому порядку пройти, так як бойові зіткнення на море, багатьом здадуться не звичними. Через процесу, що відбувається в декількох географічних локаціях, у гравця з'являється багато завдань і можливостей. Вам як генералу в міру своїх обов'язків доведеться апгрейдити корабель, навчати команду і збільшувати її чисельність. А на суші необхідно коштувати мережу фортифікаційних споруд для захисту міста, в якому знаходяться ресурсні та технологічні споруди. В цілому Океанська Сага типова стратегія, і в силу того що ніхто не наважився створити гру на таку тематику, проект став успішним і монополістом в своєму сегменті. Ще крім війни, грабежів і постійної забудови, ви можете мирно торгувати з іншими гравцями.

Океанська Сага системні вимоги та характеристики

Ресурси та будівництво

Якщо бути чесним, то ігрова механіка, нічим не відрізняється від інших проектів, процес видобутку ресурсів і зведення будівель ідентичний іншим стратегіям. Все зав'язано на економіці, чим більше у вас фінансів і ресурсів, тим ви успішніше. З підвищенням рівня, швидкість і потужності збільшуються і ваші можливості зростають. Також відсутні запаси можна купити на ринку або зайнятися пограбуваннями. У найменуванні ресурсів є родзинка, у вашому розпорядженні чотири види, і всі вони видобуваються в спеціальних будівлях:

• Ром;
  • Нафта;
  • Золото;
  • Дерево.

Будівлі поділяються в свою чергу теж на чотири типи:

• Фортифікаційно-захисні - це фортеця, гармати, вежі;
  • Ресурсні - винокурня, золота копальня, лісопилка, нафтозавод, склад;
  • Що знаменують події - статуї богів честь перемог;
  • Столичні - зал героїв, зал навчань, полігон, казарми, академія, кузня.

Військові походи

Юніти в казармах Океанської Саги порадують вас своєю різноманітністю, від звичайних мечників до суворих канонірів. Який же ви пірат, якщо не стріляєте з гармат і не йдете на абордаж інших судів? Вірний спосіб в не напружуючись поповнити запаси, взяти в облогу якогось слабкого гравця. Щоб виплисти з гавані на своїх кораблях необхідно укомплектувати свою команду в залежності від того на якого ворога, ви вирішили напасти. Є шість рівнів військ, у міру прокачування нові будуть замінювати повністю старих.

Після того як ви отримаєте 50-й рівень, вам буде доступний режим "Захоплення Архіпелагу", і тут починається все веселощі, де ви дізнаєтеся який по справжньому з вас капітан піратів. Флотилії у всіх великі, команди озброєні до зубів, помилка в плані тактики і стратегії буде вам коштує дорого. І тому необхідно приєднатися до одного з альянсів, у вас на вибір три: Кариби, Сомалі, Вікінги, забавний такий набір, якщо чесно. Якщо, захоплення пройде успішно, то щодоби буде перераховуватися данину в казну з островів під вашим контролем. Є ще арени, але там бої проходять в автоматичному режимі, за перемоги ви будете отримувати окуляри слави для престижу.

Капітан піратів і івенти

В Океанській Сазі передбачені особливі юніти, аналоги героїв під назвою "Генерали", їх можна одягати, озброювати, прокачувати і ставити на чолі флотилії. Речі, зброя, спорядження ділиться на три рівні якості, також можна їх крафтити схрещуючи різні матеріали за допомогою сувоїв. Якщо, ви його добре прокачає, то отримаєте перевагу і бонусні очки для кожного юніта з сформованого загону. До свого капітана можна додати помічника, який в автоматичному режимі буде виконувати поставлені завдання. Вони діляться на воїнів, стрільців, магів і на додаткові (універсальні), які доступні лише за донат.

Воювати не обов'язково на постійній основі, можна мирно забудовувати свої острови і торгувати з іншими гравцями, час від часу виконуючи квести і беручи участь в івентах. Щоб успішно їх проходити, потрібно хоч трохи розбиратися в піратстві і їхні звичаї. Ви можете навіть розважатися в азартні ігри в тавернах і проходити вікторини. Найголовніший івент в якому беруть участь клани і альянси - це полювання на головного боса Кракена.

Продумані баталії
Анімешні пірати
Захоплюючий сюжет
Багато кораблів
Різноманітні режими бою
Відмінний звуковий супровід
Типове будівництво
Мале співтовариство фанатів

Проектів на піратську тематику, та ще в стилі аніме у всесвіті фентезі, де ви можете стати повноцінним королем піратів і створити свою державу з нуля, практично немає. Океанська Сага може похвалитися вельми цікавим геймплеєм і сюжетом, який відрізняється від 95% інших стратегій. Графіка не виглядає ультра сучасної, але кожна деталь якісно промальована, і у вас не буде відчуття, що це якась картонна картинка. Вільна модель поширення дозволяє грати абсолютно безкоштовно, а при реєстрації ви ще отримаєте бонус. Присутній Донат в грі абсолютно не напружує.