Онлайн гра Dark Fury

Dark Fury огляд гри в аніме стилі з докладним описом

Dark Fury (Темна Лють) - це класична браузерна MMORPG гра і стильна фентезійка, яка орієнтована на власників слабких комп'ютерів, що не вимагає скачування установника або клієнта. Даний проект працює на flash технології безпосередньо в браузері.

Що відносно графіки і спец ефектів, то вона виглядає дуже сучасно і гідно, враховуючи мінімальні вимоги. Чогось новаторського і незвичайного ви не зустрінете, все дуже стандартно як для представника даного жанру і типу. Анімація схожа на корейські аніме ігри, якщо так висловитися, то це урізана версія гучних блокбастерів. Вид збоку може вас збентежити по початку, і нагадає консольні ігри від Sega і Dendi.

Дарк Фьюрі вийшла з відкритого бета тестування в повноцінну робочу версію в 2016 році, вона доступна в декількох локалізаціях, в тому числі і російською. Видавцем і розробником виступає в одній особі компанія COMBOMWOMBO, яка славиться подібними проектами. У загальних рисах це покрокова гра, яка поєднує в собі РПГ, тактику, і частково хорор зі слешерів.

Тут ви зустрінете прообраз королівства Авалон і легендарного короля Артура, якому допомагатиме білява і одночасно прекрасна чаклунка рятувати світ від полчищ демонів. Поширюється повністю безкоштовно і знаходиться у вільному доступі для всіх бажаючих. Щоб почати грати просто зареєструйтеся, на вибір кілька серверів, і в вашому розпорядженні активна спільнота з СНД.

ЖанрММОРПГ, Фентезі, Аніме
РозробникCOMBOMWOMBO LLC
ВидавникCombo Wombo
ОсобливістьВид збоку, 2D, Flash
Дата виходу27.03.2016

Події в Dark Fury розгортаються навколо втраченого меча Армагедону, оволодівши яким можна отримати нечуване могутність. У великій битві був застосований цей клинок, який вирішив результат війни між богами і титанами. Внаслідок чого було відкрито портал в пекло і тисячі кровожерливих демонів вирвалися назовні, вони змітали все живе на своєму шляху, сотні міст впали, імператор зник, континент розколовся на п'ять частин, світ в хаосі, він роздроблений. Залишилася надія лише на вас, ви будете в ролі мандрівника, як свідчить пророцтво, який вижене орди демонів, об'єднає роздроблені землі і врятує тих, хто вижив.

Сюжет Темної Люті крайньої ступені не хитромудрий, родзинкою виступає змішання епох і перетворення всім відомих короля Артура і чаклуна Мерліна. І при всьому цьому розробники додали прекрасних богинь, ельфів, гномів і інших рас, відомих нам усім з класичних RPG. Історія дуже довга і заплутана, якщо вам гра сильно сподобалася, то необхідно проходити всі квести, щоб зрозуміти суть того, що відбувається. До речі ігнорувати ці завдання ви не зможете, так як вони безпосередньо впливають на прокачку персонажа. В кінці цієї епопеї, ви вижене головного лиходія назад в пекло за допомогою меча, який будете шукати протягом усіх івентів.

Інтерфейс ні чим не відрізняється від подібних 2D ігор, у яких вид збоку. Управляти ви будете героєм по засобу мишки і гарячих клавіш на клавіатурі. Всіляких індикаторів і кнопок дуже багато, всі вони розділені на зони. Під час бою, велика частина кнопок зникає, а перед гравцем з'являється меню комплектації загону. Навіть новачки швидко зрозуміють, що до чого, управління повністю відповідає жанру.

Відносно геймплея, то і тут Dark Fury вас не здивує. Весь час ви будете витрачати на прокачування свого персонажа в битвах з мобами і іншими геймерами, попутно збираючи загін для походів в рейди і підземелля за скарбами. При реєстрації вам буде запропоновано декілька основних типів героїв на вибір і їх стать. Є три основні класи:

• Воїн - виконує роль танка, приймає весь шкоди на себе, володіє великим рівнем здоров'я і міцної бронею, завжди попереду інших.
  • Маг - стоїть позаду і завдає великої шкоди за допомогою чаклунства і магії, сприйнятливий до фізичного втраті і вимагає захисту, але грає не останню роль в загоні.
  • Ельф - солдат далекого бою, швидко завдає шкоди, спеціалізується на луках, арбалетах і вогнестрілах, а так само майстерно розставляє пастки.

Майже всім браузерним RPG притаманні автоматичні або покрокові бої, що в свою чергу спонукає гравців застосовувати тактичне мислення, і вибудовувати свою стратегію. Вам доведеться розраховувати постановку і позиції всіх в загоні, а також вчасно атакувати, захищатися і при цьому грамотно витратити очки дій.

Мобів на перших рівнях в Dark Fury буде знищувати простіше простого, а далі вам доведеться застосовувати всю свою кмітливість. Допомагати в переміщенні по локаціях вам будуть вихованці-маунти, одні з них, наприклад равлик, пес з пекла, крилатий тигр і навіть мотоцикл, з гумором у розробників все в порядку. При отриманні титулів, вам будуть доступні нові випробування, і будуть відкриватися нові локації. Настійно рекомендуємо сколотити свою команду, так як з нею прокачування буде швидше.

Dark Fury системні вимоги та характеристики

Цей проект з розряду ігор, які не вимогливі до заліза вашого комп'ютера, ви можете випробувати її навіть на комп'ютерах десятирічної давності. Головне, щоб інтернет не лага, це розвага для власників бюджетних моделей ПК.

Персонаж

Майже всі персонажі Dark Fury прекрасні богині, хоча сюжет як би відбувається в середньовіччі, але одяг в більшості випадків на персонажах не тієї епохи. А також присутній вогнестріл, ельфи, гноми і трохи магії, все це приправлено фентезі, епічною сюжетом і легендарним мечем "Армагедону". Це просто солянка, в якій перемішано все і розробники не прогадали, гра успішно пройшла бета тестування. Всі герої промальовані в анімешному стилі, а жінки тут виглядають зухвало. У плані прокачування ні чого нового, з підвищенням рівня активуються нові скіли, прокачуються навички, поліпшується екіпірування. Відносно кастомінізаціі, то тут не розгуляєшся. Ви можете тут навіть зіграти весілля, що здається на наш погляд зайвим.

Загони

Створення потужного загону в Dark Fury відводиться важлива складова, тому що найчастіше на аренах б'ються команди. У кожної групи свій лідер і він займається розстановкою сил перед сутичкою з суперниками. Примітним є наявність турнірів, де відповідно до призовий таблицею, ви можете отримати гідну нагороду. Притому, що свою Тіму ви теж прокачиваете, також як і себе. У гільдію можна вступити прямо всім загоном.

Бойова система і поєдинки

Як ви зрозуміли з вищесказаного бої в Dark Fury проходять на спеціальних локаціях, так званих аренах, це властиво всім MMORPG. Розстановка перед боєм стандартна, танки вперед, далекий бій назад, природно, якщо ви хочете тягнути. На відміну від інших представників браузерних ігор даного типу, тут у вас є вибір довірити свого героя комп'ютера, який в автоматичному режимі буде здійснювати дії або ж виконувати все самостійно. Бій проходить досить динамічно і навіть заворожує, незважаючи на специфіку свого жанру. Чим ви крутіше, тим більше шансів на перемогу, на сильних гравців краще не нападати. Або ж потрібно мати чіткий план, щоб будується з противником сильніше, рівень вирішує все. Так само є дуелі PvP, за участь в них ви отримуєте більший досвід, ніж в битвах з мобами.

Кузня і посилення героя

Як-то досить цікаво виходить, в кузні Темної Люті, крім кування обладунків і загартовування стали для мечів, ви можете викувати самого себе. У цьому місці за допомогою необхідних матеріалів, а часом і чаклунства ви будете покращувати екіпіровку, а так само підвищувати характеристики героя. Свого маунта (їздова тварина) можна не тільки поліпшити, але й трансформувати, наприклад равлика перетворити в тигра.

Захоплююча система квестів
Бої на аренах
Широкі настройки для загонів
Підійде дуже слабкий комп'ютер
Без доната буде не легко, але помірно терпимо
Маленьке співтовариство фанатів

Якщо, ви любитель просто побродити, подивитися на мальовничі пейзажі і без нічого взяти участь в боях, то Dark Fury ідеальний варіант, так як Донат не грає вирішальну роль, а вимоги до комп'ютера просто смішні. В цілому цей проект на любителя такого жанру, якихось новаторських відмінностей з іншими проектами не видно, крім сюжету, він тут дійсно оригінальний, і з чимось іншим сплутати буде важко. З явних плюсів - це безкоштовність і доступність без скачування.