Онлайн гра Фруктові війни з веселощами і осліплює яскравістю

Фруктові війни огляд гри для самих маленьких з докладним описом

Фруктові Війни (Fruit Warriors) це кумедна і красива на багато користувачів ролева гра у всій своїй красі відповідної класиці жанру, але з мультяшною графікою, що змахує на аніме. Головне що діти оцінять, зберуть свою армію з порятунку всесвіту і закидають ворогів фруктами.

На перших порах весь цей антураж насичений колоритами буде забавляти і веселити, але потім все зведеться до гринду і повторення по колу одних і тих же типових дій, що і у всіх проектах від EspritGames. Механіка тут типова для рядової mmorpg, клікаєте на квест і майже на автопілоті його проходите, бої проходять майже також, тільки з підвищеною няшностью і мі-мі-мішностью.

Просто рубайте ворогів на дрібні часточки після роботи або навчання і отримуйте задоволення. Щоб почати грати безкоштовно, пройдіть стандартну реєстрацію, створивши свій аккаунт, який дозволить вам також отримати доступ до інших цікавих проектів на ігровому порталі Esprit. Розповсюджується по free-to-play, але є Донат до якого закликають з особливою епізодичністю по засобу інформерів.

ЖанрФентезі, MMORPG, PvP, Аніме
РозробникEspritGames
ВидавникEspritGames
Офіційний сайтespritgames.ru/fruwar

Оригінальність, її тут немає, скоро просто на сюжети будуть одягати різні сеттінг, замінювати імена дійових осіб на інші і більше нічого. Ви перебуваєте в світі квітів має назву Гейл, в якому добро зійшлися зі злом в нещадній сутичці і занурила фентезійний всесвіт в хаос. Ви є одним з безлічі квітів і фруктів, які перебувають під гнітом, тепер вам необхідно буде воювати потужними гарматами і пізнати всі премудрості магії, щоб розібратися з несправедливістю. Як можете судити з прочитаного, нічого оригінального і екстраординарного тут немає, але все виконано на стилі, за канонами, де гравець відчуває себе рятівником всесвіту.

Якщо ви грали, коли-небудь взагалі в браузерки mmorpg на таких порталах як RBKGames, 101XP, або на тому ж EspritGames, який представляє даний проект, то повинні знати, що в плані інтерфейсу все зручно. Тільки в процесі прокачування вся ігрова зона буде завалена іконками, закладками та їхніми інформаційними віконцями. Хоча все досить приємно промальовано і дітлахам, безумовно, має сподобатися. Відносно управління, то просто клацаєте на завдання у вкладці квести і ваш персонаж почне самостійно рух до точки призначення, бої проходять майже за такою ж схемою. Просто виходить ізі гейм для тих, хто не бажає паритися і показувати свій скіл торішній геймера.

Просто фруктляндія завдає удару у відповідь, тут фруктові війни майже як зоряні, не менше епічні, де відважні городні та садові воїни рятують світ вигаданому всесвіті від демонів і іншої нечисті, яка вперто не хоче відступати. Ваше пригода почнеться з вибору класу персонажа і його статі, також можна придумати самостійно нікнейм. А далі відбувається навчання і знайомство з ігровим світом в квестовій формі, де вас навчать основним премудростям. Причому воно проходить довго, де в результаті розкажуть абсолютно про всі можливості.

Прокачування вашого городньо-фруктового персонажа полягає в обридлому всім бойовому рейтингу. Просто укачувати себе, свою банду і вихованця і буде вам щастя. Характеристик з параметрами всього три: атака, захист, і здоров'я. Ще є ранг героя, який впливає на активацію і міць умінь. Відносно банди, то ці милахи лише зовні схожі костюмами на ягідки і овочі, серед яких ви зустрінете: вишню, лимон, полуницю, апельсинки, виноград, часник, перець, кавун, диньку, чорницю і безліч інших.

В цілому фруктові війни нічим істотно не відрізняються від своїх побратимів браузерних mmorpg. Ви так само будете закачувати до + 100500-ого рівня, одягати себе, точити цей одяг і те ж саме робити зі своїми супутниками і вихованцем. Ситуацію хоч як то розбавляють захоплюючі інстанси, випробування, круті данжі з підземеллями і безліч відгалужених від сюжету квестів. Але, в підсумку ви станете дуже крутим бійцем і пропише на різних PvP аренах. Трохи докладніше гру ми розглянемо далі в огляді.

Фруктові війни системні вимоги та характеристики

Чи не автоматичні і не покрокові бої в браузерної грі, це немов грім серед ясного неба, можна зустріти одну або дві з сотні, і це не той випадок. За стандартом дійство відбувається наступним чином, розставляєте на дошку свою садову або городню банду, дивлячись, де виростите воїнів. А далі по черзі ви і ворог атакуєте один одного, єдино, що ви можете робити, так це заюзувати скіли.

Ваш перший і основний фруктовий персонаж володіє п'ятьма різними атаками, які можна вважати за здатності або вміння, вони базуються на нанесенні шкоди за певними позиціями:

• Розлом - шкоди по противникам знаходяться на першій лінії;
  • Розгром - шкоди по групі супротивників;
  • Люта кара - шкоди за одиничною мети;
  • Штормова кара - звичайний удар по кільком цілям;
  • Пекельний клинок - великий критичний шкоди за одиничною мети.

PvP і PvE режими

Перше що хочеться сказати про битви під Фруктових війнах це красиво і ефектно, як для мультяшної гри. А друге це ну вже дуже просто, що можна злитися з цією грою і самому почати рости десь на дереві або на грядці. Режимів тут не багато як для класики і будь-який mmorpg, просто тут нічого не придумати, тим більше для браузерки.

Почнемо з звичайного режиму проти оточення. Так як контингент тут діти і дівчата, то, що складність і тривалість не напружує. Ви просто будете прогулюватися по сюжету, немов дивлячись мультик, і будете брати участь в діалогах, знаходити і транспортувати предмети, а також молотити монстрів з лиходіями. При цьому ви завжди будете в пошуках потрібного місця або потрібних ворогів, благо є автопілот, і ви не заблукаєте на локаціях.

З PvP буде бадьоріше, тим більше тут битви йдуть проти реальних гравців і можна довести що ти сильніший і крутіше всіх інших. Але, загалом, все те ж саме, що проти мобів, тільки повийожуватися можна. Покроковий автобус просто вбиває дух битви і конкуренції. Всього є три типи PvP: 1 на 1, команда на команду і гільдія на гільдію.

Класи фруктових персонажів

Фрукти збирають команду з порятунку Фруктляндіі, ви не будете подорожувати в цьому всесвіті поодинці, з вами буде крута команда з клубничок сестричок і яблучних пацанів. Хоча герої борються як природжені воїни, вони все ж більше схожі на ляльок. Ваша свита буде складатися з п'яти соратників, у яких в арсеналі, також як і у вас буде п'ять забійних скілів, причому їх активувати можна самостійно або автоматично, пустивши все на самоплив.

Свою маленьку армію необхідно самостійно вирощувати з насіння, перед цим їх попередньо зібравши, що в підсумку це дійство перетворюється в справжніх багатоповерховий квест. До того ж прокачування загону проходить аналогічним чином, що і основного персонажа при старті пригод у фруктовій країні. Типів бійців мало, всього три і вони поділяються не за класами, як прийнято у всіх mmorpg, а за призначенням і розташуванням на імпровізованій шахівниці з п'яти клітин.

• Атака - як правило, стоять позаду, наносять потужний масований шкоди за допомогою магії і стихій природи;
  • Захист - їх ставлять на передню лінію завжди, одягнені в круті обладунки і володіють великим запасом здоров'я;
  • Саппорт (Підтримка) - стоять осторонь по флангах, вішаючи бафи на дамагера і зцілюючи захисника.

Графіка зі звуком

Щодо цього пункту, то багато і не скажеш, це єдина по справжньому сильна сторона проекту, яка вирулює, навіть не дивлячись на примітивну і просту ігрову механіку. Кожна дрібна деталь добре промальована, що можна грати без режиму вирви-око на моніторах з широкоформаткою. Анімація поєдинків бадьора і динамічна, за тим, що відбувається приємно спостерігати. Кожна дія супроводжується певними звуками, а при переходах на різні локації змінюється музика, але вона набридає, так як треки не різноманітні і короткі. Але при цьому загальне враження залишає гарне.

Барвиста картинка
Добра казка для дітей
Кумедний сеттінг
Занадто простий ігровий процес

Підвівши риску, хочеться сказати, що Фруктові Війни відмінна гра, долучаються до світу mmo підростаюче покоління геймерів. Даний проект щодо гемплея і ігрової механіки може стати в один ряд з безликою юрбою схожих браузерок, але положення рятує мультяшна графіка і спрямованість на певну аудиторію гравців, наприклад маленьких дівчаток і жінок. Якщо ви переграли вже в усі, тоді ласкаво просимо в чергову чарівну вбивалку часу.