Браузерна онлайн гра Герої Великої Стіни

Герої Великої Стіни огляд гри в детальному описі

Герої Великої Стіни це чергова красива MMORPG в азіатському сеттінгу жанру фентезі, де простежуються корейські і аніме мотиви. Але події гри відбуваються в стародавньому Китаї, тут все так перемішалося, що точно визначити складно яка саме стилістика.

За фактом лише скінами відрізняється від легіонів із сотень подібних проектів. Хоча б нема полчищ орків, ельфів і гномів, лише воїни часів троєцарства, коли країна була схожа на ріки крові через міжусобиць, які не встихають. Вона дуже яскрава і красива, а від екшен сцен і анімації миготіти буде в очах, але все банально і буденно, завзятого геймера не здивувати.

Сеттінг за мотивами нашумілого блокбастера 2016 року дозволив грі зайняти гідне місце в ніші браузерок, і вже в 2017 році можна було зустріти російськомовну версію на порталі RBK Games. Грати можете безкоштовно по free-to-play, система поширення якого має на увазі добровільний донат.

А для того щоб почати доблесний шлях воїна з-під небесної необхідно зареєструватися, це відкриє вам доступ більш ніж до 70-ти ігор різних жанрів і сеттінгів. На сервері в 98% випадків ви зустрінете гравців їх СНД.

РозробникCarolgames
ВидавникRBK Games
Дата виходу2017
Офіційний сайтrbkgames.com/games/geroi-velikoy-steni

Історія гри Герої Великої Стіни легендарна і розвивається під час правління древніх династій Китаю, країна поділилася на три частини і занурилася в громадянську війну. Весь сюжет це кампанія, яка складається з квестів і особливих івентів, де за хорошу результативність гравцеві видається досвід, золото, речі зброю, яке розділяється на всю команду, тобто прокачування йде одночасно всієї команди. Так як красуні подобаються всім, розробники в якості супутників додали ефектних войовниць.

В грі вид збоку, вона більшою мірою 2D, ніж тривимірна, інтерфейс одноманітний як для браузерних RPG. Глобальна карта захаращена іконками про пропозиції щось придбати в магазині і іншими навігаційними елементами. А інтерфейс бою схожий на консольний файтинг із загальною шкалою життя для кожного загону. Управління просте і примітивне, чисто для самих ледачих, лише миша і дві її клавіші, все відбувається покроково і на автопілоті, тому, що або пропустити у вас не вийде.

Геймплей одноманітний і стандартний, і повністю нічим не виділяємо, квести такі ж, як і всюди, вони хоч і заїжджені, але рясніють гарними й ефектними красунями зі сходу. Але потрібно віддати належне розробникам, картинка дуже гарна, особливо в боях часом починає миготіти в очах від яскравості. У битві паритися не потрібно, просто виконувати не хитромудрі дії перед сутичкою і потім насолоджуйтеся короткої мультиплікаційної короткометражкою. За сюжетом ви будете рятувати красунь з рук поганих хлопців, і деякі з них будуть підключатися до вашого загону. А найкрасивіші з великим бажанням підуть в вашу садибу, де можна завести з ними стосунки.

На високих рівнях вам доведеться боротися за титули і визнання милих дам, щоб в подальшому зіграти пишне весілля. Деяку різноманітність вноситься завдяки міні-ігор. Також добре розвинена система крафта і створення екіпіровки. Можна приручати або купувати горгон і вихованців, які прискорюють переміщення по локаціях і підсилюють характеристики вашого персонажа. У кожної гільдії є своя база, за яку потрібно боротися. Втім, в Героїв Великої Стіни ви дізнаєтеся ігрову механіку сотень інших браузерних RPG.

Герої Великої Стіни системні вимоги та характеристики

Битви

Свободи дій під час битви в Героїв Великої стіни вам не знайти, так як бої проходять в автоматичному режимі. На перших рівнях ви будете боротися самотужки, а в подальшому можна увійти в сутичку з дев'ятьма найманцями. Яких необхідно розставити на позиції, від цього залежить в деякій мірі ваш успіх. Також як і основного персонажа, свою команду потрібно прокачувати, екіпірувати амуніцією і забезпечувати зброєю.

У кожної сторони є загальна шкала з рівнем життя і у кожного його учасника окремо. Сторони по черзі обмінюються ударами, це дійство виглядає як анімований мультфільм з мальованими спец ефектами. На глобальній карті з реальними гравцями битися не можна, для цього існують PvP арени, де можна з'ясувати стосунки, але у відкритому світі перетнутися не представляється можливим.

Барвиста графіка
Видовищні бої
Створення бази
Спокусливі супутниці
Міні ігри
Таке ми бачили вже сотні разів

Перш за все, в Героїв Великої Стіни на високому рівні, відповідному браузерних ігор, створені локації, антураж стародавнього Китаю і на виході вийшла добра казка із гарненькими дівчатами. Сюжет класичний фентезійний з епосом сходу, що вельми очевидно, так як таке в тренді вже довгі роки. Є всі атрибути типовою RPG, неквапливе вкачування, постачання персонажів кращим одягом і зброєю, щоб домінувати. Так як тут діє правило у кого палиця більше, той і крутіше. Діють рейтинги як для окремо взятих гравців, так і для кланів, кожне з топових місць непогано винагороджується.