Онлайн гра Hero Rage з героями Варкрафта і Доти

Hero Rage огляд гри в стилі похмурого фентезі

Hero Rage (Лють героя) є стратегічною mmorpg з персонажами які відомі всім, в ній ви будете протистояти злу разом з вірними соратниками. За класикою жанру подібних ігор без установки, вас чекає барвистий світ з епічними пригодами, прокачування головного героя і створення маленької армії з хоробрих воїнів, щоб по проходженню сюжетної кампанії бути зарядженим для битви на PvP. Розробники сюди вліпили навіть меч Екскалібур, а якщо, загалом подивитися на цей проект, то виходить якась демоверсія Dota 2, тільки тут ви командуєте усіма союзними юнітами.

Вам найімовірніше здасться дикою солянкою ігрова механіка в міксі на основі історії про короля Артура і всесвіту blizzard. Але при цьому покрокові напівавтоматичні бої не особливо вписуються в атмосферу. В цілому і загалом тут є всі принади простого RPG, які так подобаються ледачим геймерам і працівникам офісу. Для того щоб випробувати свої сили в Hero Rage необхідно перейти на офіційний сайт, зареєструватися і створити обліковий запис, на ньому присутня тільки російська версія і локалізація. Розповсюджується по free-to-play, а наявність доната зовсім не напружує.

РозробникPLAYTIME
ВидавникPLAYTIME
Офіційний сайтherorage.ru

Це не історія, а якесь треш шоу на першому каналі, втім, нічого нового і сюжет в Люті Героїв не впливає на загальне враження від гри. Почнемо з передісторії, багато тисяч років тому була велика битва, в якій загинуло безліч героїв. Це була та ціна, яку заплатили за знищення демона валить світ в жах. Вразити його зміг лише магічний меч Екскалібур, але це перетворило в прах лише його тіло, а душу розбили на сотні шматків і запечатали в камені. Його орди легіонів бігли назад в пекло, а магічний меч таємним чином зник. Минуло багато часу, демони зібралися знову силами, і висунулися знову знищувати світ, щоб воскресити свого пана. Вам як істинному герою необхідно відшукати першим Екскалібур і каміння, в які запечатана душа головного демона, щоб не дати знову зруйнувати світ.

В браузерних mmorpg є дві крайності, або мінімалізм або хмара іконок і миготливих віконець. Спочатку все буде оманливе, і ви увійдете в оману, а далі побачите кілька рядів іконок для всяких вкладок, що очі будуть розбігатися. Управління навіть більш ніж інтуїтивно зрозуміле, можна навіть сказати що однокнопкове, будете рухати мишкою, і жати лише пкм. Вам доведеться грати майже на автопілоті, навіть можна сказати, що ви будете дивитися мультиплікаційний фільм і жати кнопку далі. Але, все ж брати участь в прокачуванні і постачанні персонажа предметами доведеться повноцінно.

Хоча Hero Rage і є примітивною браузеркою з простим геймплеєм, все ж вона може подарувати чимало приємного часу в подорожах по барвистій всесвіту заселеній героями з популярної гри WarCraft. Старт дуже простий, вибираєте колір прапорця, так як різниця у фракціях тільки в назвах і не більше того. Далі формуєте свій загін з дев'яти воїнів і забезпечуєте його всім необхідним, Молотов мобів і проходите квести. І так на постійній основі, а в кінці знайдете за сюжетом Екскалібур і врятуєте світ.

Ніяких персонажів створювати не будете, використовувати можна тільки вже заготовлених, на старті ви отримаєте Кунка, Огр Мага, і Мурадіна, в подальшому в вашому розпорядженні буде безліч інших. Кожен з них має свою анімацією в битвах і набором скілів, у ворожому загоні можуть бути ті ж самі герої. Бої покрокові і самому управляти воїнами не можна, що трохи засмучує, але прокачування і постачання персонажа речами спрощені. Щоб гравці більше часу витрачали на виконання квестів і на битви між іншими гравцями.

В Люті Героя тільки при досягнення 30-го рівня починається найцікавіше, а саме ваш загін стає більше і потужніше, ви можете потрапити в гільдію і брати участь в більш цінних івентах, ви отримуєте доступ до найкращих вихованців. В цілому все не хитромудро і в підсумку ми можемо бачити пародію на доту 2 в мініатюрі. Більш детально гру ми розглянемо далі в огляді, читайте нижче.

Hero Rage системні вимоги та характеристики

Фракції

Незалежно від вибору сторони конфлікту, ви зустрінете такі раси як: гноми, демони, люди, ельфи. Вся історія зав'язана на конфлікті двох фракцій, різниця в них не суттєва, тільки іконки і кольору юнітів. Періодично адміністратори дають VIP для нових гравців, рекомендуючи одну з фракцій. Вибір у вас не великий:

• Стражі – це хороші хлопці на стороні світла і добра, жадають знищити демонів;
  • Воїни - погані хлопці, бажають диктувати свої порядки.

Бойова Система

Битви зав'язані на загонах, але вона дуже примітивна, в бою ви майже не берете участь, тільки активуєте скіли. Але якщо у вас з'явиться VIP, то будете просто дивитися, як воїни один одного по черзі б'ють. Якщо коротко, то сутички представляють собою повний автоматизм, жодного бойового майстерності не означити, тільки можете розставити воїнів на свій розсуд. В цьому немає нічого поганого, все барвисто анімовано і воїни бадьоро б'ються, а сутички не затягувати. Сила ваших героїв цілком і повністю полягає в крутий закупівлю речами, жодної цікавої механіки.

З першого рівня у вас є можливість зібрати загін з п'яти бійців, але по досягненню 30-ого у вас відкривається доступ до всіх 9-ти. Як ми вже неодноразово говорили вище, вплинути на щось на самій бойової дошці, крім розстановки у вас не вийде. Але підібравши необхідний склад з трьох класів, зможете додати шансів на перемогу, тільки не можна брати з собою більше трьох персонажів одного класу, які поділяються на:

• Атака (берсеркери) - завдають величезної шкоди, але при цьому жертвують бронею і живучістю;
  • М'ясо (танки) - приймають головну шкоду на себе, стоять в перших рядах, одягнені в дуже міцні обладунки і з великим запасом здоров'я, але з посередньої атакою;
  • Допомога (саппорт) - це хилери, бафери, заклинателі і маги з потужною масової атакою, але з малою кількістю захисту і здоров'я.

PvP і PvE режими

Hero Rage не дасть нічого нового в плані режимів битв, вони стандартні і ідентичні більшості браузерних mmorpg. Головна мета це битви з гравцями на PvP, але реалізація така немов ви воюєте проти ботів, тобто, різниці немає зовсім. На аренах б'єтеся 1 на 1 або загін на загін, але все це засновано на очках рейтингу. PvE це суцільні квести і молотилово незліченних натовпів мобів. У підсумку все зведеться до прописки в підземеллях і нескінченного гринду на квестових босів. Як ви могли зрозуміти, то режими не сильно відрізняються один від одного, тільки в битвах проти реальних гравців ви отримуєте очки і позиції в таблиці рейтингу.

Вихованці та спорядження

Вихованці тут просто для галочки, вони не володіють якимись крутими властивостями, але додають трохи бонусів і характеристик основного персонажу. Це миленькі звірята, за якими необхідно доглядати і тренувати, щоб в результаті мати на своєму боці сильного вірного товариша, крім інших героїв в вашій команді.

Щодо предметів, то їх наявність дуже спрощено, їх не потрібно самому добувати, вони будуть відкриватися поступово з взяттями рівнів. Це буде різноманітне спорядження, крім кольчуг, щитів, чобіт, рукавичок, будуть всякі магічні книги, сфери і сувої. Так само передбачені заточки для посилення предметів, працюють дуже просто і додають характеристик предмету, але при цьому кожен наступний рівень коштує набагато дорожче. Саме це заняття буде віднімати у вас левову частку часу.

Параметри і навички персонажа

Щодо цього пункту Hero Rage є максимально типовою грою як для mmorpg, параметри персонажа можна розділити на три складові. Перша це всім відомі характеристики, такі як сила, спритність, інтелект. Другі, як правило, підвищуються за рахунок речей, це класичні базові, такі як здоров'я, атака, фізична і магічна атака. Треті повністю залежать від базових і їх на порядок більше: блок, влучність, точність, критичний шкоди та інші. Але існує величезний нюанс, вкачуючи тільки щось одне, в підсумку не дасть вам необхідного результату. Так як все зводиться до бойового рейтингу, який в сумі складається з усього що є. Тому виходить у кого палиця більше той і переможе.

Відносно навичок, то вони як в доті, є активні, є пасивні, на панелі скілів їх всього п'ять, причому фанати варкрафта дізнаються ці іконки з тисячі подібних. До того ж їх потрібно активувати самостійно, як правило, це всілякі атаки по одиничним і множинним цілям. В цілому нічого нового, лише все те, що ми і ви бачили багато разів.

Особливості гри Hero Rage

• Ви постійно будете перебувати в русі, вам доведеться брати участь в нескінченних інстанси, де будете воювати за будь-яку дрібницю;
  • Речі, амуніція і зброя не потрібно міняти зі швидкістю кулемета, просто покращуєте його паралельно з взяттям рівнів;
  • З вами будуть милі вихованці, курчата, кошенята та інші, за великим рахунком вони є аксесуаром, але їх різноманітність настільки велика, що будуть розбігатися очі;
  • Щоб боротися зі світовими босами, необхідно перед цим боротися з іншими гравцями претендентами, також крім цього є боси, призначені конкретно для одного гравця в даний момент часу;
  • Можна використовувати на свій розсуд скіли під час бою, а також супер прийом при наборі необхідної кількості люті;
  • Необхідно обов'язково вступити в якусь гільдію, так як ви будете отримувати доступ до особливих івентів, а також бонуси;
  • Бойовий рейтинг і ранг в основний мірою впливає на вашу бойову міць.
Атмосфера WarCraft і Dota
Барвиста графіка
Впізнавані персонажі
Не забагато івентів
Однакові PvP

Hero Rage непогана гра, щоб скоротати час, але на жаль, ми вже подібний гемплей бачили мало не одну сотню разів. На момент написання огляду, масових подій було недостатньо, для того щоб гравці кооперировались між собою і затримувалися в грі довше. А так можна взяти останній рівень, кілька десятків разів від сили побатлитися на PvP і забути. Просто через те що ми вже бачили таке і грали в подібне безліч разів. До того ж на популярних порталах RBKGAMES і 101XP кожна друга гра ідентична, тільки з різницею в зображенні.

Якщо вам не хочеться напружуватися і ви луснули подібні ігри, як насіння, то ласкаво просимо, тим більше герої варкрафта і доти роблять сюжет більш епічним. І так, мобів вам доведеться знищити сотні тисяч, вам постійно доведеться брати участь в гонці рейтингів серед інших гравців, укачувати рівень свого загону і заточувати шмотки. Втім, нічого нового, але грати можна.