Онлайн гра Шлях Героя (Путь Героя) з азіатським сеттінгом і елементами спімпанка

Шлях героя огляд гри в стилі рубай і ріж з докладним описом

Шлях героя (Herolord, Путь Героя,Way of Hero) це чергова красива браузерна рольова гра з-під небесної, в якій зустрічається кілька жанрів і сеттінгів. Поряд з холодною зброєю, луками і стрілами, є парові машини і великі вогнепальні гармати. Графіка злегка повіває ретро, вона не тривимірна і не 2D, виходить щось середнє 2,5D. Але картинка добре промальована, де герої знову рятують фентезійний всесвіт від полчищ демонів і інших лиходіїв. По факту це майже все одне і те ж, що ми всі бачили тисячу разів. Так красиво, так вражає, але не більше ніж на місяць. До якості придертися точно не варто, а ось до оригінальності ігрової механіки питання є. Наприклад, китайські геймери фанатіють від такого і готові місяцями безперервно укачувати свого героя до рівня бога.

В цілому є і суттєві плюси в таких браузерних іграх, а саме Шлях Героя запуститься абсолютно на будь-якому комп'ютері з браузером, флеш плеєром і підключенням до інтернету. Ну що сказати ще, вкачуєтеся, берете рівні, одягаєтеся в кращі шмотки, і в підсумку крокуєте жити на PvP. Можете ще в гільдію вступити і красуватися місцем в рейтингу. Щоб почати, просто зареєструйтеся на офіційному сайті Esprit Games. Саме цей локалізатор пропонує російську версію і сервер, а грати можна безкоштовно за моделлю free-to-play, але в ній природно є добровільний донат. Якщо гра і геройство на віртуальному терені сподобається, то покупка реалів буде як подяку розробникам за їхню працю.

РозробникEsprit Games
Офіційний сайтespritgames.ru/herolord

О, ні! Це епічне протистояння добра зі злом. О, ці демони! О, цей Люцифер! О, цей Вельзівул і все нехороші персонажі, які бажають знищити обіцяний рай з усіма ангелятами. Як ви зрозуміли, погані хлопці знову хочуть наваляти богам. Але всемогутні істоти, які створили цей світ, просять допомоги звичайного смертного, тобто вас. Все починається з сутінкового міста, який ви успішно відбиваєте і крокуєте далі за пригодами.

Якщо ви грали в ігри від Esprit Games або в щось подібне на порталах RBKGames, то скажемо, що інтерфейс майже один в один, як у будь-якої представленої mmorpg. Ну хіба що в статус барі персонажа індикатор здоров'я зелений. Ну а так все простенько красиво, кожна ікона інформативна, навіть школяр без особливих зусиль від сили за п'ять хвилин розбереться. Контингент гравців же відповідний. Управління однієї кнопки миші, тут навіть замислюватися не потрібно, просто клацає і дивишся інтерактивний мультик.

Шлях Героя це епічна ігрова механіка, яка гасить по голові і збиває з ніг найстійкіших своєю простотою. Вам можна навіть не брати участь в грі, ви можете не пересуватися по локаціях і не битися самостійно. Від вас буде потрібно розподіл характеристик і навичок, а також найголовніше це підбір підходящої амуніції, щоб ефективно знищувати мобів поточного рівня. Спочатку ви з'явитесь не зрозуміло де, NPC підкаже вам, як і куди натискати, щоб рубати ворога. А також майже з першого рівня ви отримаєте в використання гордого скакуна, щоб швидше долати далекі дистанції. Ще у вас на певному рівні з'явиться містичне знаряддя у вигляді літаючого вихованця, немов третій меч. Скіл не важливий, головне гнати, що є мощі бойової рейтинг.

У вас на вибір чотири персонажа, які однаково хороші і у кожного рівень пафосу зашкалює. Що вас обрадує після знищення незліченних легіонів мобів, так це вісім режимів на PvP аренах, де ви зможете всім довести свою силу і перевагу. Саме на цьому багато і закінчують розвиток в грі, коли вже можуть через раз, через два перемогти кого завгодно на аренах. Кооперація мінімальна, ви можете об'єднуватися з іншими гравцями для спільного проходження складних підземель або проводити обмін речами. Так, часом коли з мобів валиться купа шмаття, відповідне не знайти швидко.

Хоча це однокнопочна гринділка по суті, по все ж (Шлях) Путь Героя дають можливість якось впливати на параметри персонажів крім шмаття, а саме за рахунок розподілу характеристик, що відповідають обраному класу. А система всіляких рейтингів з нагородами стимулюватиме вас ще сильніше укачувати свою бойову міць для того щоб розривати на шматки всіх на PvP. Ну, більш детальну похвалу читайте далі в огляді, бо від такої картинки сидиш, немов немовля заплив слюнями.

Шлях Героя (Way of Hero) системні вимоги та характеристики

Класи Героїв

Ігрова раса тільки люди і ці відважні солдати з-під неба з яскраво вираженою і типовою зовнішністю, що прям вау, які мужні, сильні і відважні воїни, все прям як ви любите. Хоча в подібних mmo ви звикли бачити класичну трійку і часом навіть двійку, то тут розробники розщедрилися і додали безшумного воїна який переховується в тіні. Але є нюанс, за абсолютною класикою жанру, ніякої унікалізації не передбачено. Є два чоловічих і два жіночих персонажа, за фактом вони в битвах однакові, так як вирішує "Бойовий Рейтинг". Просто вибирайте того, хто вам здається гарніше і вперед автоботів по Шляху Героя.

• Воїн - це ближній бій, одягнений в дуже важкі обладунки, хороший і в атаці і в обороні, це звичайний танк з великим запасом життя.
  • Мисливець - це дальній бій, завдає критичний шкоди одиничним цілям, швидкий, скорострільний, але проти силачів поблизу вразливий.
  • Вбивця (Ассасін) - мила вбивча леді, в ближньому бою перетворить вас в мертву тушу, так як завдає за короткий проміжок часу тонни шкоди, але є недолік і це мала кількість здоров'я і слабкі обладунки.
  • Маг - не магістр магії, а чудо, її сила це масований шкоди по множинним цілям, ідеальний дамагер або сапорт, але в лобових атаках часто програє.

Хай живе великий і могутній автоматичний бій, де ви ні на що не впливаєте, просто вибираєте свою жертву або вас вибирають в якості жертви. І дивіться, як ваш персонаж ефектно протистоїть злим і підступним ворогам, використовуючи всі свої коронні магічні прийоми. Радує, що після ініціалізації битви, ви перебуваєте на тій же локації, ніякого переміщення на іншу локацію з дозавантаження текстур не відбувається. І це радує, так як необхідна атмосфера mmorpg в іншому випадку не зводиться нанівець. Також можна самому протискуєте прийоми, але це взагалі нічого не дасть, тому що на автопілоті вони спрацьовують як кулемет. Скіла взагалі мати не потрібно, моби (AI) мляво вас б'ють, а ви їх кришити пачками, головне вчасно на захід у новий рівневий дивізіон оновити гардероб і проклацати апи на всіх характеристиках.

Екіпірування

Екіпірування це найголовніше, саме її ви будете відчайдушно укачувати в гонитві за бойовим рейтингом. Приготуйтеся почути, тут аж цілих 14 слотів під зброю, одяг, біжутерію та зброю. Безперервна заточка стане для вас мало не кошмаром, так як варто піти на нову локацію до мобів без апгрейда шмота при досягненні нового рівня, то доводиться майже відразу з білим прапором бігти до себе на базу за порятунком. Перші посилення не вимагають великої кількості ресурсів. Але, а далі кожне нове посилення вимагає все більше вкладень, які ростуть, мало не в геометричній прогресії. Необхідні матеріали це зелені кристали і золоті монети, але завжди можна спростити собі життя за реали.

Навички з вміннями

На рахунок умінь паритися не потрібно в принципі, так як вони грають більше естетичну роль, щоб вам було приємно дивитися на мерехтіння битв персонажів. Розрізняються лише в спрямованості, тобто б'ють тільки по одиночним цілям і по множинним. Всі вони мають мале перезавантаження, і тому ви можете, буквально, в режимі нон-стоп хаотично бути куди попало, і завдавати шкоди. Реальна різниця в візуалізації є лише у представлених класів. Все дуже просто, але весело.

PvP і PvE режими

Почнемо з того, що обидва режими схожі, на PvE ви просто б'єтеся проти оточення (мобів), а на PvP проти інших гравців. Але це виглядає однаково, лише з тією різницею, що для PvP підготовлена особлива локація. Так би мовити кришталева платформа, зависла у відкритому космосі. І все ж ми зробимо опис, так як це цікавить потенційних гравців. На глобальній карті ви будете пачками, без жалю укладати десятки тисяч монстрів, так як це 95% всіх квестів.

А ось підземелля урізноманітнюють ваші рутинні битви і погеройствуете ще, вони бувають як поодинокі, так і групові. Головна мета це пробитися до боса і вибити з нього цінний лут. Причому якщо у вас просто сильний затарились шмаття, а не легендарний, то ви немов розпечений ніж входить в масло будете вриватися в ці данжі, не даючи шансів мобам вас побити. Але якщо шмаття не підходящий, то потрібно буде попотіти і часто переміщуватися за пляшечками для відновлення здоров'я. Так само є для них різні рівні допуску вашого персонажа, а їх назви так і виблискують пафосом.

Графіка і звуковий супровід

Можна знайти тисячі недоліків в ігровій механіці, але не можна причепиться зображенні, вона як завжди шикарна у властивій манері браузерні mmorpg. Особливо в першу чергу вас будуть залучати персонажі жіночої статі, вони одне чудо. Але графіка не ідеальна, як часто це буває все ж, тверда четвірка, так як необхідний антураж сеттінга виходить створити. Всі битви супроводжуються різними ефектами, які через пару десятків боїв чітко відбився в вашому розумі. А ось музика, під її ноти так і буде хотітися колесити по локаціях і вриватися в лігво монстрів. Все стандартно, і ми навіть не уявляємо, що необхідно намалювати, щоб не відійти від канонів жанру і здивувати.

Красива і яскрава графіка
Просте управління
Підійдуть слабкі ПК